A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT.

A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT.

A DEVIZAHITELEK ÁLDOZATAIÉRT.

[good_old_share]


Egri Erzsébet – A devizahitelek ÁLDOZATAIÉRT. (Ti küldtétek)
Az imént hívott, egy hölgy ismerősöm – egy deviza károsult barátja két napja felakasztotta magát házának a padlásán, ami hamarosan úgy sem lett volna már az övé. 52 éves volt..

MEDDIG MÉG? Nem volt elég 10. 000 halálos áldozat a csaló bankok miatt?

 

Nem volt elég az eddig közel 200. 000 EMBER földönfutóvá tétele?Hol a kormány, aki arra esküdött, hogy az ország jobbulásáért dolgozik?

Hol van Orbán Viktor, Rogán Antal, Kósa Lajos, akik csalóknak nevezték a bankokat 2011-ben?

Hol van az emberség?
Hol van a tisztesség?
Hol van a független igazságszolgáltatás?

Hol vannak a nem korrumpálható, nem reszkető, nem fejet hajtó, esküjüket nem felejtő Bírók?

Hol van az IGAZSÁG?

És EMBEREK, hova lett belőletek az önbecsülés és a kiállás? Egri Erzsébet.

Korábbi felvételA Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM