NA, BANKÁROK! MOST KAPASZKODJATOK!

NA, BANKÁROK! MOST KAPASZKODJATOK!

NA, BANKÁROK! MOST KAPASZKODJATOK!


[good_old_share]

loading...

Dokumentum a cikk végén! Oszd meg!

 

Gulya Tibor – Azt gondolom, hogy most magyarázkodásba kezdhet minden olyan személy, aki megkérdőjelezte munkánkat.

Legmélyebb tiszteletünket fejezzük ki a határozatot hozó XVII. Kerületi Rendőrkapitányság valamennyi munkatársának, akik merték tenni a kötelességüket és kiálltak az igazságért a védelmetekbe és a most meghozott határozattal igazolta ezzel együtt munkánk igazát.
Természetesen választ kérhettek ezek után a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságtól, hogy először is hogy merészelte a feljelentéseket érdemben elbírálni és elutasítani, ha épp ez az irat igazolja, hogy nem is voltak illetékesek eljárni, másodsorban, hogy lehet az, hogy a XIV. Kerületi Rendőrkapitányság, ha ugyan azt a Btk. olvassa és tanulmányozza, a bank által elkövetett bűncselekményt miért nem tekint bűncselekménynek?

Csak azért, hogy az általa kezdeményezett nyomozás jogszerűségének látszatát így tartsa fent Gulya Tiborral szemben, akinek végig igaza volt.

loading...

Nem kívánjuk ezt véleményezni. Tegyétek meg ti és döntsétek el ki hazudott nektek, mert nincs két igazság. Ez a rendőrségi határozat olyan tényszerűen jeleníti meg a bank visszaélését, hogy a döntés tökéletesen megegyezik az általunk közölt tényekkel, hogy igen is visszaélést követett el a bank, amikor egyes szerződéseket az elállást követően felmondott és erre merte azt mondani a XIV. Ker kapitányság, hogy ez nem közokirat hamisítás.

De az, és ehhez szolgál teljes bizonyító erővel ez a rendőrségi határozat. Nem kell ezt túlbonyolítani, mert ez az igazság és ez megkérdőjelezhetetlen.

Üzenjük az okoskodóknak, hogy itt az igazság és ehhez mérten kritizáljanak minket, mert ez csak a kezdet.

Közzé fogjuk tenni azt a bírói döntést is, mely arról rendelkezik, hogy ha egy szerződés megszűnt, akkor azt már nem lehet felmondani, mely szinté a Gulya Tibor előadásaiban közöltek igazát bizonyítják és teszik megkérdőjelezhetetlenné azt az elvet, melyet a cégvezető úr dolgozott ki részetekre, hogy ettől a mocsoktól szabadulhassatok.

Köszönöm figyelmeteket. !isztelettel Két Patrónus Reload Kft. Osszátok meg és vigyétek be a rendőrségekre ezt a határozatot, ahol a feljelentést vizsgálják, hogy ezzel is igazolva legyen, hogy bizony a feljelentés megalapozott volt mindig is.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy sok rendőrség próbálta meg a tényeket átlépni és utasította el a feljelentést, de úgy néz ki, van, aki ismeri a törvényeket és képes is azt helyesen értelmezni.

Erre ez a határozat a legjobb példa. – Gulya Tibor.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
REAGÁLÁS A BANKI FELMONDÁSRA.
REAGÁLÁS A BANKI FELMONDÁSRA

REAGÁLÁS A BANKI FELMONDÁSRA [good_old_share] Rudolf Golyó - Ne feledjük, hogy így is lehet egy banki felmondásra reagálni. Ne maradj...

AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK.
AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK

AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! NCK: a videó után egy Wass Albert idézet, valamint...

Close