A BANKÁROK FELELŐSSÉGE – AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN FOGLALKOZNAK A DEVIZAHITELEZÉSSEL

A BANKÁROK FELELŐSSÉGE - AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN FOGLALKOZNAK A DEVIZAHITELEZÉSSEL.

A BANKÁROK FELELŐSSÉGE – AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN FOGLALKOZNAK A DEVIZAHITELEZÉSSEL

[cn-social-icon]

Morvai Krisztina (független Európai Parlamenti Képviselő) kitartóan és rendkívül vehemensen áll ki a Magyarországi devizakárosultak érdekei mellett.

 

A múltban is ezt tette, és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk rá.Ettől függetlenül sokan támadják őt, (sajnos még a „devizások” közül is). Nem tudjuk megkerülni a kérdést: Azoknak a deviza-károsultaknak, akik valamelyik jelenlegi parlamenti pártra szavaztak, mi a véleménye a kedvenc pártjuk devizás ígéreteivel kapcsolatos parlamenti tevékenységéről?

A szavazók szerint a pártjuk beváltotta a korábbi ígéreteit?

Mi történne akkor, ha az összes parlamenti képviselő Morvai Krisztinához hasonlóan állna ki az átvert, megkárosított és megalázott károsultak mellett?

Az oldal alján megírhatod a véleményed.

Morvai Krisztina EP képviselő újabb felszólalásokkal követelt igazságot a magyar devizahiteleseknek. Az összeállításban ezek láthatóak – az EP januári, strassburgi plenáris üléséről.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM