Schadl György panaszkodik

végrehajtó, devizahitel, Nemzeti Civil Kontroll, Schadl György panaszkodik

Schadl György panaszkodik

István Hortobágyi – Lesújtó börtönkörülmények között kell tölteni napjait Schadl Györgynek, miközben a Turai kastélyban is elhelyezhetnék nyomkövetővel. A videó után a cikk folytatódik!

Schadl György apja és felesége is vádlott lett.
Schadl György a börtönből kérte meg a feleségét és az apját, hogy rejtsenek el a nyomozók elől 110 millió forintnyi órát és ékszert – írta meg az ügy vádirata alapján a 24.hu.

Az ügyészség azonban rájött a tervre, ezért a végrehajtói kamara korrupcióval vádolt elnökének felesége és apja is vádlott lett.

Schadl Györgyöt annak ellenére nem váltották le pozíciójából, hogy több mint egy éve börtönben van.




Blikk-Luxuséletéből pillanatok alatt került a rács mögé Schadl György, a végrehajtói kamara súlyos bűncselekményekkel vádolt elnöke. „Csak rá kell nézni, tele van poloskacsípéssel. Szigorított őrizet alatt áll, a fal sz.rral van körbekenve” – fakadt ki a végrehajtói kar elnökének egyik védője az idén február 24-én megtartott gyanúsítotti kihallgatáson.

Az ügyvéd az emberi méltóságot sértő bánásmód elleni fellépést sürgette, de Schadl Györgynek még ott kell raboskodnia.



Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM