DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

DEVIZAHITEL-LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.

[good_old_share]

Felhívás!


‎Stregova Erzsébet‎ – Tíz sátorhelyre van engedély egyenlőre, de kérhető még a továbbiakban is engedély.



Ha 10 család kipakol sátrakkal és egyéb napi eszközökkel a FŐVÁROS LEGSZEBB TERÉRE, -ahol már a turisták nem fognak tudni fényképeket készíteni, mert mindegyik fotóban benne lesznek a sátrak, előbb-utóbb tenniük kell valamit, mert biztos, hogy a kormány kapja a híreket.

Ha nincs 100.000 ember, akkor legyen 100 nap és 10-100 SÁTOR. Így megoldásra kényszerítjük őket, hogy végre üljenek le tárgyalni velünk!

Nem egymással kell civódni, hanem ezt a kezdeményezést segíteni.

Ilyen még nem volt, hogy a térre pakolnánk ki huzamosabb ideig. Küldjetek ki a külföldi sajtónak felvételeket és fotókat. Mindenki ahogyan csak tudja, terjessze a folyamatot. Jőjjön és csináljon fotókat. A kilakoltatásokról küldjetek telefonnal készített pár perces felvételeket. A kormánnyal való tárgyaláshoz szükségesek ezek a felvételek.



Lassú víz partot mos. 8 éve folyik az ár – a végéhez közeledünk – most nem szabad feladni. Gyertek és csináljuk együtt.

Ha nem sikerül ide feltenni a felvételeket, akkor küldjétek el az e-mail: adoskamara@gmail.com címre és feltesszük ide, erre a felületre és osztani kell minden mennyiségben. ‎Stregova Erzsébet.



NCK: Vajon a "deviza"-károsultak rájönnek végre, hogy ha csak otthon ülnek a gép előtt, akkor a változás sem fogják tudni kikényszeríteni?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM