ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

ÍGY LEHET LEGYŐZNI A BANKÁROKAT!

[good_old_share]


A globális pénzrendszer, és vele együtt a bankárok is reszkethetnek! Hogy miért? Itt a magyarázat! Ha alábbi írás lényegét megérted, akkor tudni fogsz mindent!




„..Bankokra hamarosan nem lesz szükség, bankárokra még kevésbé!..”

Vezér-Szörényi László – Miért nem lehet többé lenyomni a Bitcoint és társait?

2009-et írunk. A Bitcoin épp, hogy elindult. A német titkosszolgálat Hamburgban azonosította az egyik csomópontot (node-ot). Kimentek a lakásra, a tulajt letartóztatták, a gépet (szervert) elkobozták, és megpróbálták feltörni a programkódot.

Elhűlve tapasztalták, hogy hiába foglalták le a “szervert”, a rendszer tovább működött, sőt több új kliens jött létre, mint amennyi az akciójuk előtt volt.

Nem értették. Nem is érthették, mert ilyesmi addig nem volt a világon. A Bitcoin terjedési sebessége gyorsabb volt, mint ahány embert le tudtak volna tartóztatni. Aztán feladták. Csak szívták a fogukat.



Velük szívott a teljes pénzügyi, politikai hatalom, CIA-val, NSA-vel, IRS-sel és a világszerte megvásárolt kormányokkal együtt.

 

Amit nem tudtak, hogy a Bitcoin mögött szuper intelligens elit áll, tudósokból, szakemberekből, az emberiség „krémjéből”.

A Satoshi (tudjuk, hogy álnév) óriásit alkotott. Ügyesen építette fel a csapatát. Összeszedte a legkiválóbb szakembereket, és segítségükkel létre hozta a világ legmodernebb rendszerét. Tagjai nem ismerték egymást, csak az “összekötőiken” keresztül kommunikáltak. Sokan nem is tudták, hogy a szuper deviza egyik modulját építik.

A Bitcoint ma már nem lehet feltartóztatni. A szellem kiszabadult a palackból, és most már teljesen mindegy, hogy ki húzta ki a dugót. Kriptodevizák tucatjai állnak már rendelkezésre, ma már hiába tiltanák be. A robogó vonatot már nem lehet feltartani.

Bebizonyosodott, hogy le lehet győzni a bankárokat. Évszázadokon keresztül uralták a világ pénzrendszerét, és most kénytelenek voltak kapitulálni. Egy okos emberekből álló elszánt kis csapat megmutatta, hogy a kapzsi mentalitásnak örökre vége a Földünkön! Mindezt MAGYAROK részvételével!

TUDJ MEG TÖBBET A BITCOINTRÓL IDE KATTINTVA!

A Bitcoin kifejlesztése sokkal többet ér, mint bármiféle Nobel-díj! Alapjaiban rázza meg a Föld jelenlegi társadalmi berendezkedését, amely eddig a pénz hatalmi szerepére és az eladósításra alapult. Most gyökeresen megváltozott a helyzet. Már nem csak a bankoké a pénz kibocsátásának a monopóliuma, hanem bárkié! A kriptodevizák megjelenése jobban át fogja alakítani társadalmunkat, mint bármi az elmúlt évszázadokban!




Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Bankokra hamarosan nem lesz szükség, bankárokra még kevésbé! Vezér- Szörényi László, a német kormány bankjának volt tanácsadója, Banki informatikus, pénzügyi rendszermérnök.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM