TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK VELED SZEMBEN?

TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK VELED SZEMBEN?

TISZTESSÉGTELEN VOLT A BANK VELED SZEMBEN?


[good_old_share]

Neked vagyoni hátrányt okozott a bank ? ? Szavazás az oldal alján!

 

Alább olvasható Falus Zsolt, a Bankcsapda vezetőjének felhívása. Ha veled szemben is tisztességtelen volt a bank, és ezzel a magatartással éveken keresztül vagyoni hátrányt okozott neked és családodnak, akkor a felhívás természetesen hozzád is szól!




Veled már a "forintosításkor" egyszer elszámolt a bank. Ebben az elszámolásban szerepelt tisztességtelenül felszámított összeg???

A te lelkiismeretedre van bízva, hogy mit teszel. Kiállsz azok mellett, akik az igazság és a tisztesség értékrendje alapján érted is küzdenek?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kérjük, hogy oszd meg!

Falus Zsolt – A peres eljárásban, melyet az UniCredit jó hírnevének a megsértése miatt kezdeményezett velem szemben újabb beadványokat kaptam, ezek tartalma szerint a bankszakma által lefektetett elveket, mint a jóhírnév megőrzése és öregbítése a nyilatkozatommal súlyosan megsértettem, mivel nyilatkozatom a bankszakma elveivel ellentétes …

A nyilatkozatommal szemben, az UniCredit beadványában kiemelésre kerültek a bankszakma alábbi releváns elvei, melyeket a Magatartási Kódex is tartalmaz :




-átláthatóság
-ügyfélközpontúság
-ügyfelek irányába tanúsított méltányos bánásmód
-ügyfelekkel való együttműködés

Az én magatartásom miatt – melyet a beadvány szerint jelenleg is folytatok – az UniCredit bankot képviselő Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda szerint a szankciónálásom nem mellőzhető.

2017. február 17. napján megtartott bírósági tárgyalásra (pontos időpont és helyszín később) várom azokat az elégedetlen banki ügyfeleket akik szerint a bankok hazai gyakorlata tisztességtelen, gátlástalan, felelőtlen és súlyosan károkozó volt, bőven elég lesz ha csak az az 1 % eljön, akiknek a bankok vagyoni hátrányt okoztak Magyarországon…

Üdv, Falus Zsolt Ferenc. Szavazás alább!




[poll id=”6″]

[poll id=”3″]

[apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM