KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

KIT KELL ELSZÁMOLTATNI? A BANKOKAT, VAGY A KORMÁNYT?

[good_old_share]

Nagy kérdés: kit kell elszámoltatni? A bankokat, a kormányt, esetleg a teljes parlamentet?


 

A „deviza” hitelekkel kapcsolatban egy nagyon érdekes parlamenti felszólalást láthatunk a Jobbikos Z. Kárpát Dánieltől.
Egy olyan törvénnyel kapcsolatban vonja kérdőre a kormányt (forintosítási törvény, és a hozzá kapcsolódó eddigi intézkedések), melyeket a Jobbik is megszavazott.

Az is rendkívül beszédes, hogy bár Z. Kárpát ősbűnről beszél, viszont azt az ősbűnt, amely már bíróság által jogilag bizonyított, a Jobbik sem kéri számon a bankokon. Nevezetesen azt a 734 milliárd forintot, amellyel a bankok megkárosították az ügyfeleiket! Valószínű, hogy a Jobbik is úgy van vele, mint a többi parlamenti párt: a bankok megtették, és kész….

Mint arról korábban már beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Mindezt a Bankszövetség hatékony koordinációja és közreműködése mellet tették. Ez tény!

Csak azért, hogy a bankárokat büntetőjogilag ne kelljen felelősségre vonni a hatalmas mértékű károkozás miatt, ezt elnevezték „tisztességtelenségnek”…..JAAAA….hogy miután kiderült, jóváírták a károsultak számláján??? És ezzel el van intézve a dolog??? Az elkövetőket pedig futni hagyjuk???

loading…


Finoman szólva is „kilóg a lóláb”. Ha Jobbik jelen pillanatban még ellenzékből sem meri felvállalni, hogy a párt országos elnöksége kiadjon egy hivatalos MTI közleményt, melyben a fent említett súlyos bűncselekményt (halmazati cselekményt) a nevén nevezi, és a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján megindítja az Ügyészségen a büntetőeljárást, akkor nincs miről beszélni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ez a dolog már bizonyított. Ha most ezt sem meri megtenni, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól?

Neked mi a véleményed? Akad még olyan Jobbikos, akinek ez ismerős: „Mondd ki az igazat, és harcolj érte bátran”. Kinek is volt ez a jelmondata?
Szerinted a Jobbik felelősségre vonná a bankárokat, és valóban tisztességesen rendezné a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM