VISSZAFOGLALTA A HÁZÁT A KILAKOLTATOTT IDŐS HÁZASPÁR!

VISSZAFOGLALTA A HÁZÁT A KILAKOLTATOTT IDŐS HÁZASPÁR!

VISSZAFOGLALTA A HÁZÁT A KILAKOLTATOTT IDŐS HÁZASPÁR!

[good_old_share]


Üzenet az új vevőnek: Kívül tágasabb, ha nem tetszik, pereljen be! Fontos infó a videó felett!

 

Az idős házaspárnak a lakcímkártyája az ingatlanhoz szól, a nyugdíjuk is oda jön. Ha nem költözhetnek vissza, akkor abba belehalnak.
A múlt alkalommal a NetCeleb mutatta be azt az idős házaspárt, akit kis házukból a Magyar Rendőrség segítségével egyszerűen az utcára dobtak.

NCK: A Magyar Rendőrség "hőstettéhez" innen is külön "gratulálunk". Biztosak vagyunk benne – sőt pontosan tudjuk, hogy esküjükben nem az szerepelt, hogy ártatlan embereket dobjanak az utcára!

loading…


Szintén azon a portálon került bemutatásra egy kilakoltatásra váró anya, akinek egy munkahelyi balasetben egy tésztagép letépte a karját. (kattints a linkekre!)

 

Az idős házaspár most úgy döntött, visszafoglalja azt, ami az övéké, és amiért egy életen át becsülettel megdolgoztak.

 

FIGYELEM! A hatályos szabályok alapján ugyanazzal a nyilatkozattal újra kilakoltatni nem lehet, így az „új tulajdonos” csak egy újabb per útján juthat az ingatlanjához!!!….majd, valamikor… egyszer…talán…esetleg…Reméljük, hogy ezt mindenki érti! FELTÉTLENÜL OSZD MEG!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM