A “VÉLETLEN” SZÍVROHAM ÖTVEN ÁRNYALATA.

A "VÉLETLEN" SZÍVROHAM ÖTVEN ÁRNYALATA.

A "VÉLETLEN" SZÍVROHAM ÖTVEN ÁRNYALATA.

[good_old_share]


Vezér-Szörényi László – A szívroham ötven árnyalata.

 

Az orvostudomány 2 fajta szívrohamot ismer: az egyik, amikor a szív koszorúerei elzáródnak, és a másik, amikor a szív elektromos vezetése nem megfelelően müködik és emiatt leáll.Nos, szerintem létezik ennél több fajta szívroham: az egyik változata a nemzeti gondolkodású és elkötelezettségű embereket támadja meg. Teljesen megmagyarázhatatlan módon makkegészséges emberek halnak meg váratlanul, bármiféle arra utaló jel nélkül.

Most épp Lovas István, idén januárban Tóth Zoltán József, tavalyelött decemberben Grespik Laci barátom.

 

Elsö ilyen tapasztalatom az elmúlt évtizedben volt, amikor sokadmagammal egy rendszerváltó fórum gyűléseire jártam. Voltak köztünk páran, akik nyíltan szídtak szídókat. Érdekes módon, egyre csak fogytak, fogyogattak.

Évekkel késöbb tudtam meg, hogy a gyűléseink annyira érdekesek voltak, hogy még a Földközi tenger partjáról is érkeztek hozzánk érdeklődők. Állítólag valami tengeri moszat küldte őket.

Aztán én is célkeresztbe kerültem, pedig sosem szidtam semmilyen népcsoportot. Szerencsémre akkoriban volt egy barátnőm, aki befolyásos körökben mozgott. Nem értettem, hogy ő közgazdásznő létére hogyan lehet kőműves. Mindig azt állította, hogy Magyarországon az összes gyárigazgató, főbíró, rendőrkapitány, politikus és bankelnök mind-mind titokban valami követ művel. Mégpedig szabadon.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ő súgta meg nekem, hogy ki veszélyes rám és ki nem az, kivel találkozhatok, és kivel nem. Kinek mit mondhatok, és mit nem. Azt is, hogy mikor kössem fel a nyúlcipöket, és irány a külföld.Aztán ő is meghalt. Hirtelen, váratlanul, viszonylag fiatalon.

Ilyen világban élünk, ahol nemcsak a szürkének, hanem a szívrohamnak is lehet ötven árnyalata. Vezér-Szörényi László.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM