ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN

ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN.

ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN

[cn-social-icon]

A múlt alkalommal közöltük Dr. Csikász Levente felhívását, melyben kérte, hogy azok a „deviza”-károsultak, akik tehetik, hallgatóságként vegyenek részt néhány tárgyaláson, ezzel is erősítvea devizások egységét és elszántságát.

 

A kérését ide kattintva: TÖLTSÜK MEG A TÁRGYALÓTERMEKET olvashatod.

loading...

A mai tárgyalás eredménye már megszületett, és Szalagyi Erzsébetnek köszönhetően alább olvasható is:Erzsebet Szalagyi – A mai napon a Szegedi Ítélőtáblán 8 ember jelent meg a Lombard elleni perben!

Köszönjük annak a 8 főnek, akit érdekelt a tárgyalás! Lompos szegényebb lett egy törzskönyvvel és az opciós joga törölve.

A per folytatódik a Kúrián, mert ezzel az ítélettel Dr. Csikász Levente nem elégedett, aki előtt le a kalappal! Egy remek EMBER és nagyon felkészült! Jó volt végighallgatni, ahogyan alázta a Lombardot!

Dr. Csikász felhívására született egy kissé lehangoló devizakárosult hozzászólás a Face oldalunkon. Ezt az idővonalon megtalálhatod. Alább azt is idézzük, de azt gondoljuk, hogy, ha a hozzászóló részt vett volna ezen a tárgyaláson, akkor az ő ügyével kapcsolatban lehetősége lett volna beszélni dr. Csikásszal is. A hozzászólást alább olvashatod!

loading...Íme, a hozzászólás: "Azt hittem az ügyvédek végre segítenek minden károsultnak, és erről lesz szó. NEM sajnos. Mi még menjünk oda és képezzünk tömeget, de ennek a tömegnek ki fog segíteni???? ÁÁÁÁ már belefáradtam, nincs ügyvéd aki vállalna még ügyet a swájci frank alapú hitelekkel kapcsolatban, vicces most meg menjünk…… Hol itt az igazság? Kinek lesz ez jó? pedig ha jól tudom egységben az erő, de melyik ügyvéd az aki összefogná a károsultakat, és mint egy együttes feljelentést intézne. NEM AZT MÁR NEM. Akkor minek menjünk el? Kérdem én."

Neked mi véleményed ezzel a hozzászólással kapcsolatban?

 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
RÉSZLEGES TARTOZÁS-ELENGEDÉS, DEVIZAHITEL KIVÁLTÁSA NAPI ÁRFOLYAMON.
RÉSZLEGES TARTOZÁS-ELENGEDÉS, DEVIZAHITEL KIVÁLTÁSA NAPI ÁRFOLYAMON

RÉSZLEGES TARTOZÁS-ELENGEDÉS, DEVIZAHITEL KIVÁLTÁSA NAPI ÁRFOLYAMON [cn-social-icon] 2016 - március. Tények röviden. Komment nélkül... (ismét NEM magyarország)!   Milliárdokat enged...

A BANKOK MELLETT AZ MNB IS NYERÉSZKEDETT A DEVIZAKÁROSULTAKON.
A BANKOK MELLETT AZ MNB IS NYERÉSZKEDETT A DEVIZAKÁROSULTAKON

KÖSZÖNJÜK! A BANKOK MELLETT AZ MNB IS NYERÉSZKEDETT A DEVIZAKÁROSULTAKON [cn-social-icon] A múlt alkalommal közöltük a SZÁZMILLIÁRDOK – A DEVIZÁSOKON...

Close