ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN

ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN.

ÜZENET A TÁRGYALÁS UTÁN

[cn-social-icon]

A múlt alkalommal közöltük Dr. Csikász Levente felhívását, melyben kérte, hogy azok a „deviza”-károsultak, akik tehetik, hallgatóságként vegyenek részt néhány tárgyaláson, ezzel is erősítvea devizások egységét és elszántságát.

 

A kérését ide kattintva: TÖLTSÜK MEG A TÁRGYALÓTERMEKET olvashatod.

A mai tárgyalás eredménye már megszületett, és Szalagyi Erzsébetnek köszönhetően alább olvasható is:Erzsebet Szalagyi – A mai napon a Szegedi Ítélőtáblán 8 ember jelent meg a Lombard elleni perben!

Köszönjük annak a 8 főnek, akit érdekelt a tárgyalás! Lompos szegényebb lett egy törzskönyvvel és az opciós joga törölve.

A per folytatódik a Kúrián, mert ezzel az ítélettel Dr. Csikász Levente nem elégedett, aki előtt le a kalappal! Egy remek EMBER és nagyon felkészült! Jó volt végighallgatni, ahogyan alázta a Lombardot!

Dr. Csikász felhívására született egy kissé lehangoló devizakárosult hozzászólás a Face oldalunkon. Ezt az idővonalon megtalálhatod. Alább azt is idézzük, de azt gondoljuk, hogy, ha a hozzászóló részt vett volna ezen a tárgyaláson, akkor az ő ügyével kapcsolatban lehetősége lett volna beszélni dr. Csikásszal is. A hozzászólást alább olvashatod!Íme, a hozzászólás: "Azt hittem az ügyvédek végre segítenek minden károsultnak, és erről lesz szó. NEM sajnos. Mi még menjünk oda és képezzünk tömeget, de ennek a tömegnek ki fog segíteni???? ÁÁÁÁ már belefáradtam, nincs ügyvéd aki vállalna még ügyet a swájci frank alapú hitelekkel kapcsolatban, vicces most meg menjünk…… Hol itt az igazság? Kinek lesz ez jó? pedig ha jól tudom egységben az erő, de melyik ügyvéd az aki összefogná a károsultakat, és mint egy együttes feljelentést intézne. NEM AZT MÁR NEM. Akkor minek menjünk el? Kérdem én."

Neked mi véleményed ezzel a hozzászólással kapcsolatban?

 

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM