SZABADULJ MEG A HITELTŐL

SZABADULJ MEG A HITELTŐL!

SZABADULJ MEG A HITELTŐL – de használd az eszed is!

[cn-social-icon]

Oldalunkon korábban közöltük le a „KEZDŐDIK! A BANKOK ELENGEDIK A TARTOZÁST” című cikket.

 

Természetesen erre rengeteg olvasói reakció érkezett, de ami rendkívül furcsa, hogy –annak ellenére, hogy sok vezető média is beszámolt a fejleményről, sok devizakárosult alapból hazugságként könyvelte el az állítást.

Úgy tűnik számunkra, mintha az olvasók egy része igazából el sem olvasná a cikkeket, nem nézné végig a feltett videókat, és ennek megfelelően nem is értelmezné azokat.

Az alábbi videóban érdemes meghallgatni Várhelyi Tamás értékelését, véleményét, valamint tanulmányozni a videó alatt látható banki ajánlatot is!

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy a pénzintézetek kedvezményes hitelkiváltást, és más "kedvezményeket" kínálnak – igaz, egyelőre még csak a nem fizető, vagy velük perben álló ügyfeleiknek ("teccccikérteni"???). Erről IDE KATTINTVA OLVASHATSZ. (A vidóban 3:25-től látható a Fehérvár Tv "devizahitelekkel" kapcsolatos felvétele.)

Néhány kósza gondolat:

  • Mi történne akkor, ha a devizakárosultak országosan, egy adott időben, szervezetten és valóban kitartóan megtagadnák a tisztességtelen pénzintézetek számára a fizetést?
  • Mi történne akkor, ha ez a tömeg ettől az időponttól kezdve a bankszámla helyett készpénzben kérné a fizetését (Kérd készpénzben a fizetésedet! Olvasd el!)

       – Mi történne akkor, ha ez a tömeg az összes bankszámlát megszüntetné (melyet nem terhel valamilyen hitel)?…stb.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM