SZABADULJ MEG A HITELTŐL

SZABADULJ MEG A HITELTŐL!

SZABADULJ MEG A HITELTŐL – de használd az eszed is!

[cn-social-icon]

Oldalunkon korábban közöltük le a „KEZDŐDIK! A BANKOK ELENGEDIK A TARTOZÁST” című cikket.

 

Természetesen erre rengeteg olvasói reakció érkezett, de ami rendkívül furcsa, hogy –annak ellenére, hogy sok vezető média is beszámolt a fejleményről, sok devizakárosult alapból hazugságként könyvelte el az állítást.

loading...

Úgy tűnik számunkra, mintha az olvasók egy része igazából el sem olvasná a cikkeket, nem nézné végig a feltett videókat, és ennek megfelelően nem is értelmezné azokat.

Az alábbi videóban érdemes meghallgatni Várhelyi Tamás értékelését, véleményét, valamint tanulmányozni a videó alatt látható banki ajánlatot is!

Korábbi cikkünkben írtuk, hogy a pénzintézetek kedvezményes hitelkiváltást, és más "kedvezményeket" kínálnak – igaz, egyelőre még csak a nem fizető, vagy velük perben álló ügyfeleiknek ("teccccikérteni"???). Erről IDE KATTINTVA OLVASHATSZ. (A vidóban 3:25-től látható a Fehérvár Tv "devizahitelekkel" kapcsolatos felvétele.)

Néhány kósza gondolat:

loading...
  • Mi történne akkor, ha a devizakárosultak országosan, egy adott időben, szervezetten és valóban kitartóan megtagadnák a tisztességtelen pénzintézetek számára a fizetést?
  • Mi történne akkor, ha ez a tömeg ettől az időponttól kezdve a bankszámla helyett készpénzben kérné a fizetését (Kérd készpénzben a fizetésedet! Olvasd el!)

       – Mi történne akkor, ha ez a tömeg az összes bankszámlát megszüntetné (melyet nem terhel valamilyen hitel)?…stb.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKÁROK ÉS A POLITIKUSOK IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT.
A BANKÁROK ÉS A POLITIKUSOK IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT

A BANKÁROK ÉS A POLITIKUSOK IS HÜLYÉNEK NÉZIK A MAGYAR DEVIZAKÁROSULTAKAT [cn-social-icon] (VIDEÓ ALÁBB ) Falus Ferenc: Vicsek Ferenc szerint...

EURÓPAI TÖRVÉNYESSÉG SZEMÉTDOMBJÁN A DEVIZA KÖLCSÖN MAGYAR RENDEZÉSE.
EURÓPAI TÖRVÉNYESSÉG SZEMÉTDOMBJÁN A DEVIZA KÖLCSÖN MAGYAR RENDEZÉSE

( I.rész ) Február 20-án egy kissé még mellébeszélt a Portfolio egyik cikke az Európai jogrendet semmibe vevő elmúlt évi...

Close