SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK

SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK.

SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK

[good_old_share]

Az átvert "deviza"-károsultak kitartása meghozza az eredményt!

 

Mindent a banknak kell bizonyítani. No, ez az, amit általában mindenre kiterjedően nem tudnak megtenni a bankok. (Videó alább)
Már több cikkben is foglalkoztunk az ellentmondással, amely az egyik fontos tényező ahhoz, hogy a bankokkal szemben a későbbiekben az átvert "adós" eredményesen tudjon védekezni. Az ellentmondással kapcsolatban ide kattintva olvashatsz egy cikket: EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

A pénzintézetek nem követelhetik azt az összeget, amely a fizetési meghagyásban szerepel, azoktól az adósoktól, akik nem fizetik hitelüket. Ezt számtalan esetben mondták ki a bíróságok. A finanszírozók közjegyző által küldött fizetési felszólítást küldenek. Ha ezt az adós nem fogadja el, bíróságra kerül az ügy. Ott azonban a finanszírozónak kell bizonyítani, hogy tartoznak neki, de idáig el sem jutnak, megszűntetik az eljárást.
Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÉG MINDIG NEM FIZETEM A HITELEMET. ÍGY KEZDŐDÖTT.
MÉG MINDIG NEM FIZETEM A HITELEMET. ÍGY KEZDŐDÖTT

MÉG MINDIG NEM FIZETEM A HITELEMET. ÍGY KEZDŐDÖTT [good_old_share] Az alábbi bejegyzést Póka László, a Nem adom a házamat mozgalom...

ITT A „DEVIZAHITELES” MEGOLDÁS! HÚZZUK KI A KÍGYÓ MÉREGFOGÁT!
ITT A „DEVIZAHITELES” MEGOLDÁS! HÚZZUK KI A KÍGYÓ MÉREGFOGÁT!

ITT A „DEVIZAHITELES” MEGOLDÁS! HÚZZUK KI A KÍGYÓ MÉREGFOGÁT! [good_old_share] Oszd meg ezt a cikket!   Ismét egy fontos cikk,...

Close