PÓKA LÁSZLÓ-VÉGRE EGY POZITÍV HÍR.

PÓKA LÁSZLÓ-VÉGRE EGY POZITÍV HÍR.

PÓKA LÁSZLÓ-VÉGRE EGY POZITÍV HÍR.

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
Az Országos rendőrfőkapitánytól kértem időpontot pár fontos kérdés átbeszélésére. – Ma lesz a találkozónk.
Még most nem Papp Károly r. altábornaggyal, hanem az ORFK Ellenőrzési Szolgálatnál dr. Szauter Zoltán r. alezredessel.
Az időpont egyeztetés során számomra úgy tűnt, hogy a rendőrség vezetői kíváncsiak, arra, hogy mi a bajunk a feketepólós verőemberekkel, a bankfiókokban történő véleménynyilvánítások alkalmával történő adatkiadásokkal, a hazug rendőri jelentésekkel, az egyenlő bánásmód elvének megsértésével.

A találkozó megtörtént.

 

Az országos rendőrfőkapitányt érdekli, hogy hogyan látják az emberek a rendőrség hozzáállását.

Papp Károly r. altábornagy úr által megbízott ORFK Ellenőrzési szolgálat munkatársaival előremutató megbeszélést folytattunk. Mindhárman érdeklődéssel fogadták az ügyszámokkal alátámasztott beszámolómat a rendőrség egyenlő bánásmódot, vagy más jogokat sértő gyakorlatáról.
Úgy tűnt számomra, hogy értik, megértik, hogy miért nem tetszik nekem és még számtalan embernek, hogy a rendőrség sok esetben nem jog szerint, hanem a politikai és pénzhatalom elvárásai szerint cselekszik.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az érintett témák:
– Feketepólós magánhadseregek, akiktől fél a rendőrség
– Rendőri jelentések valótlanságai és következményei
– Egyenlő bánásmód elvének megsértése a közterületi véleménynyilvánításokkal kapcsolatban
– Egyenlő bánásmód elvének megsértése piCsányi feleségének autós ámokfutása, és a fidesz irodában történt véleménynyilvánítás kapcsán
– Adatvédelmi törvények megsértése az igazoltatások utáni adatkiadások miatt.
Ezt követően a találkozó alapján a Főkapitány úr dönt a további vizsgálatokról.

A képen a fociszurkolók következmények nélküli ünneplése és a rendőrök intézkedése látszik, amit a Sárgapólósokkal szemben hajtottak végre. Pedig semmi egyebet nem tettek, mint pár nappal korábban a fociszurkolók.
Fociszurkolókkal – vigyorognak
Sárgapólósokkal – vicsorognak
Szurkolók mászhatnak a villamosokra
Sárgapólósok meg sem pihenhetnek az ütközőn

A képek második részében a megbeszélés jegyzőkönyve olvasható.

A képek és a jegyzőkönyv itt tölthető le: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/photos/?tab=album&album_id=1471234159569191

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM