PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK

PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK.

PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK

[good_old_share]

A bankvilág színe-java jelen volt. Nem nagyon örültek a vendégnek. smiley

 

Érdemes figyelni arra a tényre, hogy a média Pókát "rendszeresen balhézó"-ként említi a beszámolóban.

loading...

Mi így fogalmaznánk: rendszeresen emlékezteti a bankárokat arra, hogy mit követtek el az elmúlt években a devizakárosultakkal szemben.

Így ír az esetről a HírTv: Botrány a budapesti luxusszállóban

Berontott egy gazdasági konferenciára a devizahitelesek nevében rendszeresen balhézó Póka László. A „Nem adom a házamat” mozgalom vezetője hosszas unszolásra volt csak hajlandó elhagyni a helyszínt. A meghívott előadók között volt a Magyar Nemzeti Bank előző és a mostani alelnöke is. Az alapítványi pénzosztást egyikük sem kommentálta érdemben.

Hívatlanul jelent meg a devizahitelesek nevében rendszeresen balhézó Póka László az egyik belvárosi szállodában. A hotelben rendezték a Portfolio online gazdasági újság konferenciáját a hitelezésről. Egy szervező megpróbálta csendre inteni, mire a Nem adom a házam mozgalom vezetője megindult a tanácsterem felé.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
loading...

„Jogszerű véleménynyilvánítás folyik itt éppen. Halihó, bankárok! A következőről van szó: a következő programpont az, amikor arról beszélünk, hogy hogy fosztottátok ki a devizahiteleseket” – mondta Póka László.

A moderátor szünetet rendelt el a közjáték láttán. Póka László hosszas unszolás után volt hajlandó távozni a konferenciáról, amelyen a magyar bankvilág színe-java részt vett. A szektor helyzetéről a bankszövetség elnöke adott jelentést.

Ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy csatlakozzon a kifosztók elleni küzdelemhez, akkor hívja Póka László számát: 0630-931-9802

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
NAGY BANKI ÜGYINTÉZÉS AVAGY AMIKOR AZ ÜGYFELEKET LETÁMADJÁK A BANKBAN.
NAGY BANKI ÜGYINTÉZÉS AVAGY AMIKOR AZ ÜGYFELEKET LETÁMADJÁK A BANKBAN

NAGY BANKI ÜGYINTÉZÉS AVAGY AMIKOR AZ ÜGYFELEKET LETÁMADJÁK A BANKBAN [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Az elsőszámú uzsorás feketepólós verőemberei...

NEM MONDHAT IGENT A KÚRIA A WELLMANN KÉRDÉSRE.
NEM MONDHAT IGENT A KÚRIA A WELLMANN KÉRDÉSRE

NEM MONDHAT IGENT A KÚRIA A WELLMANN KÉRDÉSRE [good_old_share] Szerző: Hiteles Magyarok Fóruma   "Így viszont a szerződés nem szimplán...

Close