PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK

PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK.

PÓKA LÁSZLÓ MEGLÁTOGATTA A BANKÁRKONFERENCIÁT. A BANKÁROK NEM ÖRÜLTEK

[good_old_share]

A bankvilág színe-java jelen volt. Nem nagyon örültek a vendégnek. smiley

 

Érdemes figyelni arra a tényre, hogy a média Pókát "rendszeresen balhézó"-ként említi a beszámolóban.

Mi így fogalmaznánk: rendszeresen emlékezteti a bankárokat arra, hogy mit követtek el az elmúlt években a devizakárosultakkal szemben.

Így ír az esetről a HírTv: Botrány a budapesti luxusszállóban

Berontott egy gazdasági konferenciára a devizahitelesek nevében rendszeresen balhézó Póka László. A „Nem adom a házamat” mozgalom vezetője hosszas unszolásra volt csak hajlandó elhagyni a helyszínt. A meghívott előadók között volt a Magyar Nemzeti Bank előző és a mostani alelnöke is. Az alapítványi pénzosztást egyikük sem kommentálta érdemben.

Hívatlanul jelent meg a devizahitelesek nevében rendszeresen balhézó Póka László az egyik belvárosi szállodában. A hotelben rendezték a Portfolio online gazdasági újság konferenciáját a hitelezésről. Egy szervező megpróbálta csendre inteni, mire a Nem adom a házam mozgalom vezetője megindult a tanácsterem felé.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
„Jogszerű véleménynyilvánítás folyik itt éppen. Halihó, bankárok! A következőről van szó: a következő programpont az, amikor arról beszélünk, hogy hogy fosztottátok ki a devizahiteleseket” – mondta Póka László.

A moderátor szünetet rendelt el a közjáték láttán. Póka László hosszas unszolás után volt hajlandó távozni a konferenciáról, amelyen a magyar bankvilág színe-java részt vett. A szektor helyzetéről a bankszövetség elnöke adott jelentést.

Ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy csatlakozzon a kifosztók elleni küzdelemhez, akkor hívja Póka László számát: 0630-931-9802

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM