OTP MEGINT BIRTOKVÉDELMET KÉRT.

OTP MEGINT BIRTOKVÉDELMET KÉRT.

OTP MEGINT BIRTOKVÉDELMET KÉRT.

[good_old_share]


Póka László – Ha már otp birtokvédelmi per, akkor legyen egy kicsike véleménynyilvánítás is a bankoknál.

 

Budaörsön két perünk is indult ma otp-vel birtokvédelmi ügyben.

Mi megmutatjuk, hogy teljesen mindegy, hogy hány pert indítanak ellenünk. folytatjuk harcot.
Hajrá!
A rendőrség nem tudja az intézkedés szabályait.A biztonsági ör ,meg ilyet csak akkor csinálhat ,ha drasztikus dolgok történnek a bankban.A rendörségnek nem kompetenciája a bankbeli intézkedés,csk ha már mást nem lehet csinálni! – Póka László.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/
[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM