OSZD MEG! DR. KRISTON – A “DEVIZAPEREK” TÖMEGESEN FOLYTATÓDNAK!

OSZD MEG! DR. KRISTON - A "DEVIZAPEREK" TÖMEGESEN FOLYTATÓDNAK!

OSZD MEG! DR. KRISTON – A "DEVIZAPEREK" TÖMEGESEN FOLYTATÓDNAK!

 

Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogásznak a csalásra épített „devizahitelekkel” kapcsolatban számos ügye folyamatban van, ennek ellenére már hosszú ideje nem hallottunk róla. [cn-social-icon]

De mint tudjuk, „Isten és a bíróság malmai lassan őrölnek”.  A mai napon az alább olvasható iratot juttatta el szerkesztőségünkhöz. Az irat ismertetése előtt azonban egy kis emlékezetfrissítő:

Dr. Kriston István európajogi (pénzügyi) szakjogász a Magyar „deviza”-„hitelesek” védelme érdekében az Európai Bírósághoz fordult.
TÁRGY: – Magyarország tagállamban a bankok megkerülve a tőkepiaci szabályokat kölcsön jogcímén tőzsdén kívüli deviza határidős tömeges – mintegy 1.000.000 db deviza alapú szerződési – ügyletet kötöttek a fogyasztókkal.

loading...

Lényegében a bankok kölcsönbe burkolva, kölcsön címén összetett pénzügyi eszközt tartalmazó pénzügyi terméket értékesítettek a fogyasztóknak. <<<FONTOS! OSZD MEG EZT A CIKKET MINÉL TÖBB ISMERŐSÖDDEL! >>>

És akkor lássuk Dr. Kriston közleményét:JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM
DR. KRISTON ISTVÁN ÜGYVÉD
DEVIZAHITELES JOGVÉDŐ PROGRAMJA

1. ÁLLAMPER. A Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) és a Fővárosi Törvényszék hatásköri vitáját feloldó Fővárosí Ítélőtábla kijelölő végzése folytán a Magyar Állam I.r. alperes és a Magyar Bankszövetség II.r. alperes elleni "államper" (devizaalapú jelzáloghitelek forintosítási megállapodása érvénytelenségének) tárgyalása a 212 fő felperes keresete eredeti benyújtásának helyén (és mégis …) a PKKB-n indul.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd. TOVÁBBI RÉSZLETEK AZ ÁLLAMPERREL KAPCSOLATBAN! KATTINTS IDE!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

2. MNB+BANK ADATVÉDELMI ELJÁRÁSOK. Az MNB és a BANKOK válasznyilatkozatai alapján és a devizaforrás, mint személyes gazdasági adat igazoltatása ügyében (uniós közvetlenül hatályos jogforrások alapulvételével) a Fővárosi Törvényszéken adatvédelmi perekkel folytatódnak.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd. TOVÁBBI RÉSZLETEK AZ ADATVÉDELMI ELJÁRÁSRÓL! KATTINTS IDE!

loading...

2.1. STRASBOURG – EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGA. A per kimeneteléhez képest a devizaforrás igazolatlanságával a devizahitelesek tulajdonát is védő nemzetközi egyezmény tulajdonvédelmi klauzulájának megsértése ügyében emberjogi eljárás előkészítése is folyik.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd

3. LUXEMBURG EU BÍRÓSÁGON C-312/14 ÜGY. A tőkepiaci irányelvnek a deviza alapú kölcsönszerződésekre vonatkozó uniós jogértelmezése ügyében a bírósági eljárás – mintegy egyévi előkészítés után – a főtanácsnok véleményének/indítványának előterjesztésével szeptemberben folytatódik.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd, európai szakjogász. TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

4. LUXEMBURG EU BÍRÓSÁGON A MAGYAR ÁLLAM ELLENI KÁRTÉRÍTÉSI TÖMEGES PEREK ELŐKÉSZÍTÉSE. Az implementálás hiányaival (tőkepiac, devizanyilvántartás) okozott kár iránt a devizahitelesek, mint nem privilegizált keresetindításra jogosultak pereinek előkészítése folyamatban van. Meghirdetése külön történik.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd, európai szakjogász. TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Tisztelt Olvasóink!

A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.

Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK:https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

5. EU PARLAMENT 0153/14 PETÍCIÓS ÜGY. Az uniós alapjogi charta rendelkezéseit és más alapvető jogokat érintő petíció kivizsgálása folyamatban van, azt a Petíciós Bizottság kiadta az Európai Bizottságnak véleményezésre.
Jogi képviselő: dr. Kriston István ügyvéd, európai szakjogász

6. DEVIZAPEREK. Az (1) felfüggesztett perek jogkezelése, a (2) deviza alapú kölcsönszerződések új típusú peresítése (kártérítés, érvénytelenség) ügyében jogi (perviteli) tanácsadást tartok (lsd. lentebb lévő ablakban található bejegyzés szerint).
Jogi tanácsadó: dr. Kriston István ügyvéd. TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE!

Közzétette: Jog és Igazság Mozgalom – dr. Kriston István ügyvéd

7. DEVIZAHITELES NÉPSZAVAZÁS. Az eljárás az Adatvédelmi Hatóság "akadályának" leküzdése fázisában van (…). A népszavazási kezdeményező: dr. Kriston István állampolgár, mint a Jog és Igazság Mozgalom alapítója (honlap: www.jogesigazsag.hu, belépési email: jogtanacsos@pr.hu[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A NÉP NEM HÜLYE - "DEVIZAHITELEK" - DR. LÉHMANN GYÖRGY.
A NÉP NEM HÜLYE – “DEVIZAHITELEK”

A NÉP NEM HÜLYE - "DEVIZAHITELEK" Az itt olvasható: „Ahol zsarnokság van…” című iratomra számos kedves és értékes választ kaptam és...

"DEVIZAHITELEK"- LEHET MÉG SZÁMÍTANI TISZTESSÉGES ELJÁRÁSRA?
“DEVIZAHITELEK”- LEHET MÉG SZÁMÍTANI TISZTESSÉGES ELJÁRÁSRA?

Élet az utasításra hozott bírósági határozatok után   Az itt: olvasható „Ahol zsarnokság van…” című iratomra számos kedves és értékes választ...

Close