ORBÁN VIKTORT A VILÁG LEGNAGYOBB DIKTÁTORAI KÖZÉS SOROLJÁK

ORBÁN VIKTORT A VILÁG LEGNAGYOBB DIKTÁTORAI KÖZÉS SOROLJÁK

Szégyenfalra került Magyarország ismételten.

A jelenlegi miniszterelnököt, Orbán Viktort a világ diktátorai közé sorolták be.
Kik is a világ diktátorai?
Felsoroljuk: Putyin, Kim Dzsongun, Mugabe, Asszad, Alijev, Berlusconi, Erdogan és Orbán Viktor.

A névsort a Reporters Without Borders elnevezésű, – az újságírók szabadságáért, függetlenségéért és testi épségéért küzdő szervezet tette közzé.
Azt azért tudni érdemes, hogy ennek a szervezetnek az egész világon egy elég komoly múltja és tekintélye is van.
A videóban, mely reklámként szolgál, kisbabákat, kiskutyusokat, virágot, boldog a családját, és másokat szerető vezetőket mutatnak be – egészen olyanok itt az emberek, mintha angyalok lennének.


De a reklám üzenete mégsem az, hogy Putyin, vagy Orbán milyen kedves, aranyos ember, hanem pont azt sugallja, ha nem lennének független újságírók a földkerekségen, akkor ilyeneknek látnánk a vezetőket, mert a saját médiacsapatuk ezt sugallja róluk.
A szervezet szerint ezért van szükség olyan újságírókra és az őket védő szervezetekre, hogy elég bátrak legyenek ahhoz, hogy szembeszálljanak a hatalommal, és megmutassák annak az igazi üzenetét és arculatát.


3 nappal ezelőtt indult a kampány a francia tévécsatornákon és várhatóan máshol is be fogják mutatni, de az interneten mindenki megcsodálhatja a videót.
Hazánk ebben egy elég tekintélyes helyet foglal el, mivel sikerült Orbánnak a legnagyobb diktátorok közé feliratkoznia.

forrás: http://en.rsf.org/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM