ÖMLENEK A DEVIZAHITELES PETÍCIÓK AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK.

loading...

ÖMLENEK A DEVIZAHITELES PETÍCIÓK AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK.

Email


Kásler Árpád, a Haza Pártja vezetője beszámolt a "deviza"-károsultak érdekében gyűjtött, és az Európai Parlamenthez leadásra kerülő "devizahiteles petíció" eddigi eredményeiről. A cikket változtatás nélkül közöljük.TÖBB EZER PETÍCIÓ MA IS. Oszd meg!

"…Ne legyetek szívbajosak emberek, mert a kifosztóitok sem azok…"

 

A már “többszörösen megmentettek”, rendületlenül küldik a PETÍCIÓKAT. A nagy érdeklődésre való tekintettel, szeptember végéig kitoljuk a határidőt.

Még a mai napon feladottakat megvárjuk hétfőn és kedden benyújtjuk az Európai Parlamentnek a Petíciókat, illetve Strasbourgnak az összesített számokat. Majd két hét múlva, az első adag után küldjük az ezután érkezőket is.

Hajrá emberek, teljes gőzerővel a 100 ezer aláírás elérésére.Köszönet minden aláírónak és kiemelt köszönet, minden aláírás gyűjtőnek. Volt aki 10 nap alatt egy cipősdoboznyit gyűjtött.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Köszönet mindenkinek. Az Orbánhoz intézett hangüzenetemet, másfél nap alatt 33 ezren hallgatták meg. Mindenki küldje el a hangüzenetet a saját országgyűlési képviselőjének. Ne legyetek szívbajosak emberek, mert a kifosztóitok sem azok…és osztani, osztani, ezerrel, mert nekünk nincs más médiánk.

Az Orbánhoz intézett hangüzenetet IDE KATTINTVA tudod meghallgatni.

 

Petíció letöltése nyomtatható formában (kétoldalas nyomtatás javasolt!) Kásler Árpád.A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás