MUNKÁSSZÁLLÓKBA PATEROLJÁK A BEDŐLT DEVIZAKÁROSULTAKAT

MUNKÁSSZÁLLÓKBA PATEROLJÁK A BEDŐLT DEVIZAKÁROSULTAKAT.
loading...

MUNKÁSSZÁLLÓKBA PATEROLJÁK A BEDŐLT DEVIZAKÁROSULTAKAT

[cn-social-icon]

Állami tulajdonú családi házakba, munkásszállókba, kollégiumokba költözhetnek majd a bedőlt devizahitelesek – írja a Blikk. A kormány már vizsgálja ezek felújításának lehetőségeit, első körben 305 ingatlant vesznek górcső alá.

Felmérték az állami tulajdonú lakásokat vagy lakáscélra is átalakítható ingatlanokat, hogy mely épületeket érdemes átadni a bedőlt devizahitelesek elhelyezésével foglalkozó Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-nek – írja a Blikk.

Összesen 529 ingatlant választottak ki és mértek fel az első körben, ebből várhatóan 305-öt vizsgálnak meg részletesen, hogy tudják-e hasznosítani. A kisebb településeken jellemzően családi házakat, a nagyobb városokban több család elszállásolására is alkalmas többszintes épületeket – köztük kollégiumokat, közösségi-, és munkásszállókat – tudnának felajánlani.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Azt, hogy a lakások felújítása, illetve lakhatóvá tétele mennyibe kerülhet, egyelőre nem tudta megmondani a lapnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A lap szerint azonban ez a költség várhatóan az ócsai lakópark bekerülései összegének töredéke lesz.

loading...

Hamarosan eldől, hogy milyen ütemben, mely ingatlanokat alakítják át a családok számára, miközben zajlik az adósmentés is, bár nem a tervezett ütemben. Idén márciusig összesen 1400 bedőlt lakáshitelestől vette meg az állam az ingatlanát – amelyet az érintettek kedvező áron visszabérelhetnek -, miközben a tervekben csak tavaly 8 ezer szerepelt, és 2014-ig 25 ezer családon kellene segíteniük. [cn-social-icon]

Read previous post:
KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD - KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!
KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD - KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB! [cn-social-icon] Ha az adósnak vannak korábbi évekről orvosi leletei, vizsgálati eredményei...

ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL!
ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL

ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL A devizaforintosításról szóló törvényt az LMP nem szavazta meg. [cn-social-icon] "Nem szavaztuk meg, mert...

Close