MI MARAD A NYUGDÍJASOKNAK?

MI MARAD A NYUGDÍJASOKNAK?

MI MARAD A NYUGDÍJASOKNAK?


[good_old_share]

A nyugdíjasok ajándékának szánt Erzsébet-utalványról néhány szomorú tényt és gondolatot osztott meg Facebook oldalán Falus Zsolt, a Bankcsapda Érdekvédelmi szervezet elnöke:
„…a nyugdíjasok jelentős része ellen végrehajtási eljárás(ok) van folyamatban, ami miatt a járandóságok 33 vagy 50 %-t letiltják, így ha a decemberi járandósággal együtt érkezne a 10.000.- forint juttatás abból szinte alig maradna az érintetteknél valami.

Pontosan tudják, hogy sokan nyomorognak az országban és a 10.000.- forint konkrétan az éhendögléstől ment meg embereket.

Ez 30 euró .. röhögnek rajtunk körülöttünk lévő országokban.

Képzeld el, hogy egy német vagy egy osztrák nyugdíjasnak mennyit jelentene a decemberi 30 euró …

Mi lesz legközelebb, 3 kg húst visz ki a postás? Ez bizony szegénységi bizonyítványa az országnak….”

Valaki így reagált:

Januártól anyukámnak is tiltani fogják a nyugdíja 33% át. (Más miatt) Viszont, akkor annyi pénze sem marad, hogy a saját kölcsönét fizesse. Annak is tiltás lesz a vége….

Erre egy válasz:
A videó után a cikk folytatódik! ( Az Erzsébet-utalványról 1:30 másodpertől )

Kósa: Azért nem a postás viszi az Erzsébet-utalványt, mert akkor a nyugdíjas azt hinné, hogy az minden hónapban jár…Még a látszatát is el akarják kerülni annak, hogy ez minden hónapban járna.

Nagyon szépek ezek a hozzászólások…


de jó pár esetben kint voltam a hívó szóra (tüntetésen – szek.) és mit láttam, hogy vagyunk vagy 100-150- en…akkor mit magyarázunk, itt betű harcot vívunk, de a hívó szóra nem mozdul senki csak a kifogások.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Pedig volt olyan is hogy a vidékiek felszállítása is meg volt szervezve…de nem és nem jöttek az emberek!

Ne feledjük, mindenkinek olyan kormánya van, amilyet megérdemel…mi ezt érdemeljük, mert nem védjük meg a nyugdíjasainkat…magunkat…gyermekeinket….unokáinkat!

 [apss_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM