MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ!

MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ!

MENYUS BAJBAN VAN! FELHÍVÁS! SEGÍTS, HA TUDSZ!


[good_old_share]

Menyhért Péter „deviza”-károsult társunk munkásságát szinte minden olvasónk ismeri.

 

Aki esetleg nem ismerné, az IDE KATTINTVA olvashat róla.

Menyus nagy bajban van, ezért a Banki adósok oldala felhívását mi is közzétesszük.

Kérjük, hogy akinek lehetősége van, az segítse Menyust. Köszönjük!

Banki adósok oldala felhívása – Menyhért Péter (Menyus) háza teljesen kiégett! Mindenük odaveszett, nagyon sokat segített a devizában eladósodottaknak. Segítsünk most mi, mert nagyon nagy bajban van!

Akinek van lehetősége, (min. 1000,-Ft) támogassa Menyus házának helyrehozását!

16200010-10055836 Menyhért Péter – MAGNET BANK . Közleményben azt írjátok, hogy "adomány". Köszönünk minden támogatást!
Friss: Rudolf Golyó- Beszéltem Menyussal telefonon.

Szerencsére nem omlott össze és máris újra dolgozni akar. Egy internet elérhetőség nagyon hiányzik neki, de gondolom még azért sok minden más is, amit valószínű nem mondott. Aki tud, segítsen. Jelenleg csak a telefonja van, mint technikai és kommunikációs eszköz.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
[apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM