MENNYIRE ÉRDEKLI A MAGYAR PARLAMENTI PÁRTOKAT A DEVIZAKÁROSULTAK SORSA?

MENNYIRE ÉRDEKLI A MAGYAR PARLAMENTI PÁRTOKAT A DEVIZAKÁROSULTAK SORSA?

MENNYIRE ÉRDEKLI A MAGYAR PARLAMENTI PÁRTOKAT A DEVIZAKÁROSULTAK SORSA?

[cn-social-icon]

Rövid bevezető: A Radikális Bankellenes Csoport a Magyar devizakárosultak érdekében petíciót nyújtott be az Európai Parlamenthez a devizakárosultak helyzetének jogi kivizsgálása és javítása érdekében. A petíció szövege itt olvasható: DEVIZAKÁROSULTAK PETÍCIÓJÁNAK TELJES SZÖVEGE ITT OLVASHATÓ

Az összefoglaló első része pedig itt tekinthető meg: DEVIZAKÁROSULTAK MEGHALLGATÁSA BRÜSSZELBEN I. RÉSZ

A Magyar EP. képviselők közül egyedül Morvai Krisztina volt az, aki segítette a devizakárosultak munkáját. Ezek tények. Sokan, még a károsultak közül is nemtelen támadást intéztek azok ellen, akik az ő érdekükben is eljártak Brüsszelben. Ezért született az alábbi cikk a Radikális Bankellenes Csoport oldalán:

A Jobbikos kapcsolat

Tisztelt Sorstársak!

Kezd tele lenni a bugyrom a szemétkedőkkel, az ellendrukkerekkel és mindenkivel, aki azon tanakodik, hogy "mi lehet e mögött?". Esküszöm nektek, semmilyen párthátszelünk nincs, egyik pártnak sem vagyunk tagjai Katival együtt és ez így is marad! Többször, többeknek elmondtam az előkészületünk történetét. Alapvetően nem akartam magyarázkodni, de elegem van, tessék!

 Elküldtem az ellenzéki pártok 1-1 EP képviselőjének egy kör e-mail-t, amiben a segítségüket kértem "devizahiteles" témában. Sejtettem, hogy majd jönnek a próbálkozások, ezért még arra is kínosan vigyáztam, hogy ABC sorrendbe írjam a neveiket a címsorba. ABC sorrendbe, pedig volt gyerekszobám és az azt diktálná, hogy az egyetlen hölgyet illene elsőként megnevezni. Az öt megszólított képviselőből három válaszra sem méltatott, egy lepattintott és egy, Morvai Krisztina, független EP képviselő kérdezte csak meg, hogy miben segíthet.

Mindegyiknek feltettem a kérdést, mindegyik látta, hogy ki kapja még meg rajta kívül.

Mindegyik "képviselőnk" kellett, hogy tudja, ez a mai Magyarország egyik, ha nem a legnagyobb problémája.

Olyan nagyon jó lenne, ha végre már mindenki elfelejtetné azt, hogy melyik párt a liblingje! Ez közös problémánk. Nem mindegy, hogy melyik miatt bukod el az autódat vagy a házadat?! Amelyik a kezét nyújtja, azt el kell fogadni! Szerintem. Egyébként a meghallgatásunkon ezt is elmondtam. Ez éppen nincs benne a filmben, de higyjétek el, hogy elmondtam.

Apropó, meghallgatás.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

Morvai Krisztina a kinti ügyek intézését átvette, amiért csak köszönettel tartozunk neki, mert ezt innen, egy külsősnek lehetetlen lett volna megszerveznie. Ő hívta meg az EP képviselőit, bizottsági tagokat, nagyköveteket, a magyar ellenzéki – és kormánypártok képviselőit, stb.

Mit gondoltok kik nem jöttek el? Szájer József /Fidesz/ gyakornokán és Jobbikos képviselőkön kívül egy magyar sem!

Ennyire érdekli a többi pártot és EP képviselőit a sorsunk! Közel 10 millió magyar közül 1,2 millió szerződés tulajdonosa! Engem felháborít!

Viszont jöttek helyettük lengyelek, belgák, görögök, horvátok, észtek és mások is. Ezeknek az országoknak egy részében is van ilyen rabló hitel, de sokkal kevesebb, mint nálunk. És így is érdekelte őket! Nem hagyhattam ki, ezért azt is elmondtam, hogy mielőtt elkezdenek hinni derék kormányunk örömódáinak – miszerint a forintosítással megint megmentettük a devizahiteleseket – hallgassanak meg minket, akik elszenvedői vagyunk ennek az aljasságnak.

Mi meg – ha már ott voltunk – elmondtuk! [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM