Magyar! Hagyd el hazádat, avagy amennyid van, annyit érsz!

Dr. Léhmann György: 

Nagyon kedves levelezőm küldte az alábbi levelet azzal, hogy ezt nyugodtan továbbíthatom.

Annál is inkább készséggel terjesztem, mivel legutóbb Cséfalvai államtitkár úr mintha azt mondta volna, hogy közel annyian jönnek vissza a magyarok külföldről, mint ahányan elmennek. Szerencséjére az Államtitkár Úrnak jó erős kupolát építettek az Országház fölé, kibirta még ezt is.  

Ezt követően pedig azért teszem közzé tegnapi napon íródott fellebbezésem a Fővárosi Törvényszéktől már megszokott végzés ellen, mert ezáltal is példázom azt, hogy szerintem az elvándorolt magyarok bár jól tudják azt, hogy milyen nehéz hazájuktól távol élni, letelepedni, de ezt inkább vállalják, mint egy olyan országban éljenek, ahol kijátszák, meglopják őket minden szinten.

Mi lenne akkor, ha mondjuk a magyar Igazságszolgáltatás szavát adná ahhoz, hogy a lehető legrövidebb időn belül csak az objektív igazsághoz legközelebb álló ítéletek fognak születni a bankok elleni perekben még a Fővárosi Törvényszéken is? Nem tudom.

Ellenben a kivándorlók tudják azt, hogy butaságot gondolok akkor, ha ilyen egyáltalán eszembe jut.


Léhmann György

From: Janos V ……………  [mailto: …………. .j …………. @gmail.com]

Sent: Friday, October 25, 2013 11:41 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Re: Ünnep után, tettek előtt

Tisztelt Ügyvéd Úr!

Legutóbbi emailje alapján kutatásba kezdtem, hogy a kivándorlást friss számokkal tudjuk alátámasztani. A következőket találtam. Kérem, vessen egy pillantást a csatolt diagrammra. Ezen a 2008 január 1. óta az Egyesült Királyságban magyarok által beadott tb-azonosító (NI Number, NINO) igénylések számát láthatja. Ennek megléte törvényi feltétele a munkának.

Az ábra melletti táblázat Összesen sorában láthatja, hogy 2008. január 1. és 2013. március 31. között majd' 90 ezer ilyen kérelmet regisztráltak. Ebből a számból nyilvánvalóan el kell venni azokat, akik azóta hazamentek, vagy más országba települtek, hozzá kell adni viszont a nem dolgozók (pl. diákok és kisgyermekek) számát hiszen, mint tudjuk, nem ritkán egész családok vándorolnak ki. Ezek alapján véleményem szerint (és közgazdász párom szerint is) nem túlzás azt állítani, hogy legalább 100 ezer honfitársunk vándorolt az Egyesült Királyságba 2008. január 1. óta.

Az ábrát és az azon lévő adatokat nyugodtan továbbítsa, ossza meg, használja fel, azok ugyanis nyilvános adatbázisból származnak. Forrás:

1. https://sw.stat-xplore.dwp.gov.uk/webapi/home (ahol a "NINO Registrations" mappácskát kell kinyitni, azon belül a "Table 2"-re kétszer kattintani).

Üdvözlettel:

 V ………. J ……….. 

okl. mérnök informatikus

Londonból


Amennyid van annyit érsz országról

írt pontos diagnózist a ma reggeli levelem kiegészítéseként nagyon kedves olvasóm.

23 éve tartó folyamatos lezüllés eredményét diagnosztizálta szerintem pontosan az országnak.

Amennyiben módjuk van, küldjék el bizonyítványként a levelet az Országgyűlés valamennyi jelenlegi és volt képviselőjének, a Köztársasági Elnököknek, és egyéb hatalmasságoknak.

És egy tükröt is azért, hogy megvizsgálhassák azt, hogy maradt-e még bőr a képükön.

Léhmann György

From: K …………  S …………  [mailto:s ………… @hotmail.com]

Sent: Monday, October 28, 2013 9:05 AM
To: Dr. Léhmann György
Subject: RE: Elvándorlás és a Fővárosi Törvényszék

Tisztelt Ügyvéd úr!
 
 Mi Észak-Írországban élünk, Omagh környékén már….2 éve jöttem ide ki, de hírt nem adtam magamról , mivel devizahiteladós vagyok és mocskoláson és átvágáson kívűl mást mi nem kaptunk "megoldásként" otthon…

A falu orvosa kérdezte tőlünk, hogy mi történik Magyarországon, mert hetente 3 !!!!! család regisztrál a FALUBAN!!! Heti 3 család-nem 3 ember!!!!  …és nem hinném, hogy ennél van zordabb időjárású hely a Földön…próbáltunk mindent, küzdöttünk.

Tönkre ment az egészségünk a rendszeres zaklatásoktól, szemétkedésektől…igen, próbáltuk bejelenteni is ezt, de már  a mocskos behajtó maga mondta, hogy "Ja és nyugodtan jelentsenek csak fel, van heti legalább 20 tárgyalásom, nem gond 🙂 !!!!" Olyan országban , ahol a munka nem forgalomképes, ahol a becsület nem létezik és ahol a Ptk-t és a Btk-t kivágják az ablakon, ki szeretne gyermeket nevelni, s élni??? Ráadásul otthon meg nem is igazán szolidárisak polgártársaink velünk, deivzaadósokkal, sőt! Mondják, hogy együk meg, amit magunknak sütöttünk! Pedig most nem a lusta disznók, csalók vették fela  hiteleket…most nem róluk van szó!

Nem. Most azokról az emberekről van szó, akik bérből élnek vagy éltek és bankszámlára kapták a fizetésüket!!!! De mondok mást is: anyukámék csak a kocsijuk biztosítását fizetták 30 évig tisztességgel ugyanazon banknál-mire a bank, az ominózus Gyurcsány-regnum idején kiküldött a részekre egy "ajándék" bevásárlókártyát 280 000 ft-os összeggel…Anya ellátatlan (60 éves ) a papám pedig szerencsétlen nyugdíjba ent vállalkozó , valami hai 50 000 ft-os nyögdíjjal!
Kérdem én, ki mérte fel az ő körülményeiket, hogy ekkora hitelt csak úgy "ajándékba" hozzájuk vágtak????Sokan vásároltunk Corában, Tescoban.Itt kaptunk ú.n. hűségkártyát.Csakhogy: a hűségkártya arról is árulkodott, hogy ki mikor mennyit hagyott ott vásárláskor…

NO ezek után özönlöttek hozzánk a levelek, hogy ilyen személyi hitel, meg olyan ingyenhitel…normális ember le se tojja ezeket…de amikor szorult  ahurok, amikor az ember háza múlott azon, hogy a törlesztőt fizesse ki, akkor bizony a ház eladhatatlan volt amiatt hozzá nyúl egy ilyen mocskos uzsorahitelhez is…gondoltam, megmentem a házunkat.Szerettem. Magam neveltem a léynomat benne…majd 10 évig…Gondoltam.De nem sikerült, s most még érverezést nem írtak ki rá, ott áll üresen 2 éve, s kétszer kirabolták már, még  akonyhaszekrányt is ellopták belőle…én seholsem vagyok, a lányom jön ki hozzám…és vajon ki járt jól?

Biztos állásom volt, jó tanár voltam, tisztességes munkával kerestem a  kenyeremet-most lógok a semmiben…Kinek volt ez jó? és ki hazudik olyat, hogy 500 000 magyar van ANgliában????? Hetente 3 család jön csak a falunkba…Ha csak 2 gyermekkel számolunk, az akkor is 12 fő!!!! hetente….egy kicisny ír faluban….ami az Egyesült Királyság része …
 
Tisztelettel köszönöm, ha elolvasta az Ügyvéd úr, de szerettem volna az igazat is tudatni Önnel!
 
Munkájára Isten gazdag áldását kérem:
 
S ————————————-

 

Szólj hozzá

Hozzászólás