KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

 

2013-02-20-án, Doubravszky György Pénzügyi biztos a Hiteltársulás Facebook oldalán közzétette az általa összeállított civil oldal szakmai tárgyalóit Boros Imre, Varga István, valamint saját személyében.

loading...

A Nemzeti Civil Kontroll szakmai és emberi szempontok alapján is megfelelő személynek tartja Varga Istvánt, aki már számtalan alkalommal bizonyította felkészültségét, és a nemzet iránti elkötelezettségét.

Természetesnek tartjuk, hogy Doubravszky György – mint Pénzügyi biztos, illetve a közel tízezer „deviza”- adóst egyesítő Hiteltársulás vezetője részt vesz az általa összeállított civil oldalt képviselő szakmai tárgyalóbizottság munkájában és a tárgyalásokon.

Egyúttal javasoljuk, hogy állami kinevezése birtokában, illetve a hitelesség megőrzése végett megfigyelőként legyen jelen a tárgyalásokon.

A Nemzeti Civil Kontroll javasolja, hogy Boros Imre, valamint Varga István mellé, harmadik személyként Kásler Árpádot, a több ezer „deviza” adóst tömörítő szervezet vezetőjét jelölje.

Úgy gondoljuk, hogy Kásler Árpád erőfeszítéseit és a több éve tartó eredményes küzdelmét minden rászedett károsult ismeri, és biztosak vagyunk benne, hogy a Hiteltársulás tagságának tekintélyes hányada is támogatná ezt a civil tárgyalóbizottsági összeállítást.

loading...

Megértjük, ha ez a delegáció ebben a formában a pénzügyi szektornak aggodalmat okozna, egyúttal jelezzük, hogy a problémát kiváltó okot nem a jóhiszemű Magyar lakosság generálta!

Bízunk benne, hogy a civil oldalt képviselő tárgyalóbizottság átérzi történelmi felelősségét, és ennek tudatában megalkuvás nélkül képviseli a nemzetet, hisz ez idáig jórészt a nagytőke érdekei és akarata szerint, – a nemzet alapvető erkölcsi, morális és nemzetbiztonsági érdekeivel ellentétesen folyt a törvényalkotás.

Óriási fegyvertény, hogy a Magyar Állam a magyar adófizetők által befizetett összegek terhére átvállalta a korábban már bedőlt önkormányzati hiteleket. Ezzel a gesztussal a pénzintézeteknél értéktelen eszközként szereplő tételek ismét 100 %- ra értékelődtek.

Ezzel a tranzakcióval a Magyar Nép, az ő képviseletét ellátó Magyar Államon keresztül a pénzügyi szektor zsebébe százmilliárdokat juttatott!

Az előzmények után joggal elvárjuk a bankoktól, és a pénzintézetek mögött álló pénzügyi köröktől, hogy csillapíthatatlan profitéhségüket szabályozzák, valamint ne éljenek vissza a „deviza”- hitelcsapdába csalogatott néptömeg átlagos pénzügyi ismerethiányával és a híres magyar vendégszeretettel.

A kormányzati tárgyalóbizottság tagjaitól elvárjuk, hogy egyértelműen és világosan álljanak ki végre a rászedett nemzet mellett.

Hisz a tények ismeretében az elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy a Magyar adófizetők által finanszírozott Magyar Rendőrség segítségével Magyar családokat, – jóhiszemű emberek százezreit tegyenek földönfutóvá, hajszolják az öngyilkosságba, vagy a kialakult helyzet miatt, a családfenntartás érdekében kényszerítsék ország elhagyására!

Egyúttal jelezzük a kormányzati tárgyalóbizottság felé, hogy a Magáncsőd intézmény- tervezetével kapcsolatos, eddig rendelkezésünkre álló információk alapján komoly aggályaink vannak!

A tervezetből világosan kiderül, hogy a kormánynak esze ágában sincs megkérdőjelezni a hazai bankszektor eddigi pénzügyi tevékenységét, amellyel –mint már számtalan alkalommal bizonyítottan a saját érdekei alapján, és tetszése szerint alakította, formálta a hitelcsapdába becsalogatott ügyfelei „adósságát”.

Sőt! A tervezet célja, hogy az „adós” feltétel nélkül ismerje el azt az összeget adósságként, amelyet a bank megjelöl.

Ezzel az intézkedéssel a kormány és a törvényhozás ismételten hozzájárul ahhoz, hogy saját nemzetének tekintélyes része beláthatatlan ideig a bankok adósrabszolgájaként sínylődjön saját hazájában.

Beláthatatlan ideig, hisz az eddigi tapasztalatok is azt mutatják, hogy a globális pénzügyi machinációk segítségével a pénzügyi körök szabadon alakítják a deviza és a forint árfolyamát, így teszik lehetővé, hogy a törvényi támogatást élvező bankok az „adós adósságát” normál fizetési ütemezése mellett is egyre csak növeljék.

 

Nemzeti Civil Kontroll

Navratil Attila

Alapító

www.civilkontroll.com

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Mi a devizahitel? Varga István közgazdász + a devizacsalás hazai következménye…

FIGYELEM! Kapcsolódó cikkek a videó alatt! xml search KAPCSOLÓDÓ CIKK: Feltétlenül nézd meg-Dr. Damm Andrea a semmis szerződésekről+iratminták! FIGYELEM! A...

A vis maior

A vis maior LEHETETLENÜLÉSTÍPUSOK A SZERZŐDÉSES VISZONYOKBAN. "A Ptk. 312. §-ának (1) bekezdése szabályozza a teljesítés lehetetlenné válását. Eszerint, ha...

Close