A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött

A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött

A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött – Vezér-Szörényi László.


A világ egy eddig még sohasem látott pénzügyi és gazdasági válság előtt áll. Az oka nem az, mint amit majd a hírekben fogtok hallani, hanem a jelenlegi nagyon rossz bankrendszer általános válsága, és a benne rejlő ellentmondások megnyilvánulása lesz.Talán emlékeztek arra, hogy 2011-ben az eurónak nem nagy jövőt "jósoltam".

Nos, akkor Mario Draghi, az európai központi jegybank elnöke az euró kamatát szinte nullára csökkentette, hogy elkerülje az euró összeomlását (mintha hallotta volna az interjúimat). (Az említett videó a cikk után).

loading...

Anélkül, hogy mélyebb elemzésekbe bocsátkoznék, legyen itt és most elég, hogy bár sikerült megmentenie az eurót, de mindezt a kereskedelmi bankok kárára tette. A bankok pedig mostanáig tartottak ki (NY-Európa). Felélték tartalékaikat, vezetőik zsebre vágták a hatalmas fizetéseiket, herdálták a bank vagyonát, úgy mint a régi szép időkben. Osztogattak, fosztogattak akkor is, amikor már nem volt miből.

Eklatáns példája ennek a Deutsche Bank. Hajdani volt munkaadóm a mi közös időnkben (1998-2003) a világ legnagyobb bankja volt. Jelenleg a csőd szélén áll, megmenteni csak állami beavatkozással lehet, vagy már úgysem.

A jelenlegi globális bankrendszer úgy rossz, ahogy van. Nem kell sajnálni, ha végleg kimúlik. Itt az idö, hogy átadja a helyét a valóban demokratikus alapokon szerveződő NEM ÁLLAMI, hanem KÖZÖSSÈGI kripto pénzeknek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A visszaszámlálás megkezdődött, 2020-ra, de legkésőbb 2021-re földrengésszerű változások fognak bekövetkezni a világgazdaságban.

Most igazán érdemes átállni kripto pénzekre, ki tudja mit fog érni 2 év múlva a forint vagy az euró. Szerintem nem sokat. Vezér-Szörényi László.

loading...loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Kíméletlen küzdelem a károsultakért!
Kíméletlen küzdelem a károsultakért!

Kíméletlen küzdelem a károsultakért! Dr. Szakács László - Devizahiteles Magyarországon nem nyerhet pert? A különböző testületek magyarázkodnak, ködösen, homályosan értelmezgetnek,...

A kormány egy jogszabállyal enyhíthetne egymillió ember sorsán!
A kormány egy jogszabállyal enyhíthetne egymillió ember sorsán!

A kormány egy jogszabállyal enyhíthetne egymillió ember sorsán! Dr. Szakács László - A fideszesek nagyon jól tudták (és hangoztatták is...

Close