A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött

A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött

A bankok összeomlása elkerülhetetlen. A visszaszámlálás megkezdődött – Vezér-Szörényi László.


A világ egy eddig még sohasem látott pénzügyi és gazdasági válság előtt áll. Az oka nem az, mint amit majd a hírekben fogtok hallani, hanem a jelenlegi nagyon rossz bankrendszer általános válsága, és a benne rejlő ellentmondások megnyilvánulása lesz.Talán emlékeztek arra, hogy 2011-ben az eurónak nem nagy jövőt "jósoltam".

Nos, akkor Mario Draghi, az európai központi jegybank elnöke az euró kamatát szinte nullára csökkentette, hogy elkerülje az euró összeomlását (mintha hallotta volna az interjúimat). (Az említett videó a cikk után).

Anélkül, hogy mélyebb elemzésekbe bocsátkoznék, legyen itt és most elég, hogy bár sikerült megmentenie az eurót, de mindezt a kereskedelmi bankok kárára tette. A bankok pedig mostanáig tartottak ki (NY-Európa). Felélték tartalékaikat, vezetőik zsebre vágták a hatalmas fizetéseiket, herdálták a bank vagyonát, úgy mint a régi szép időkben. Osztogattak, fosztogattak akkor is, amikor már nem volt miből.

Eklatáns példája ennek a Deutsche Bank. Hajdani volt munkaadóm a mi közös időnkben (1998-2003) a világ legnagyobb bankja volt. Jelenleg a csőd szélén áll, megmenteni csak állami beavatkozással lehet, vagy már úgysem.

A jelenlegi globális bankrendszer úgy rossz, ahogy van. Nem kell sajnálni, ha végleg kimúlik. Itt az idö, hogy átadja a helyét a valóban demokratikus alapokon szerveződő NEM ÁLLAMI, hanem KÖZÖSSÈGI kripto pénzeknek.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A visszaszámlálás megkezdődött, 2020-ra, de legkésőbb 2021-re földrengésszerű változások fognak bekövetkezni a világgazdaságban.

Most igazán érdemes átállni kripto pénzekre, ki tudja mit fog érni 2 év múlva a forint vagy az euró. Szerintem nem sokat. Vezér-Szörényi László.loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM