ITT A MEGOLDÁS! ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-FIGYELJ ÉS GONDOLKODJ!

ITT A MEGOLDÁS! ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-FIGYELJ ÉS GONDOLKODJ!

ITT A MEGOLDÁS! ÁRFOLYAMKOCKÁZAT-FIGYELJ ÉS GONDOLKODJ!

[cn-social-icon]

Az árfolyamkockázattal és a Kúria ezzel kapcsolatos döntésével már rengeteg cikkben foglalkoztunk. Most ennek kapcsán itt egy hanganyag.

 

Az indoklás árfolyamkockázattal kapcsolatos része tiszta és világos!

"Felhívás keringőre"? Érted?? Hallgasd meg több alkalommal is, és gondolkodj!

Dr. Wellmann György, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője az ítéletkihirdetése során mondott olyan szempontokat is, melyek a devizahiteles perek sikeréhez elengedhetetlenek. Ha perelsz, vagy tervezed a bankod perlését, ezekkel mindenképpen tisztában kell lenned. A teljes ítélethírdetés hanganyaga egy másik videón ismerhető meg. Ez egy kiegészítés…

Be kell vallanunk, hogy a szerkesztőségünk a Kúria ítélete után folyamatosan azon gondolkodik, hogy az „adósok” miért nem ezt az egyszerű, és egyértelmű utat választják? (tisztelet a kivételnek)

Add tovább ezt az anyagot, hogy minél többen megismerjék.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM