FIGYELEM! ELÁLLÁS – LETÖLTHETŐ ÜGYVÉDI MEGHATALMAZÁS

FIGYELEM! ELÁLLÁS – LETÖLTHETŐ ÜGYVÉDI MEGHATALMAZÁS

DR. LÉHMANN GYÖRGY – Tisztelt Ügyfeleim! ( a dokumentumok letölthetőek az oldal alján )

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Természetesnek tartom azt, hogy az Önök által megkötött devizában nyilvántartott forint kölcsönszerződés szerződési feltételeinek érvénytelensége iránt peres eljárásuk vitelére szóló megbízásuk folytán miután észlelem azt, hogy a Bankszövetség és Kormány megállapodása alapján hozott, Európai jogot semmibe vevő  törvényekre tekintettel a nemzeti bíróságok nem teszik lehetővé azt, hogy az általam vállalt vitás problémák bírósági  peres eljárásban  rendezésre kerüljenek,kötelességemnek érzem azt, hogy a mellékletbe foglalt iratok alapján javasoljam Önök számára azt, hogy a szerződés aláírásának időpontjára történő megszüntetést eredményező elállási joggal való élés lehetőségét alaposan fontolják meg.

Az elállás egy végső jogi megoldás akkor, amikor másfajta jogi eszközök nem állnak rendelkezésre a felek közötti viták rendezésére.

Ezért ezt a jogot így is kezeljék, és csak akkor alkalmazzák, ha Önök is úgy látják, hogy a bankok kártékony magatartása eredményének kiküszöbölésére másfajta jogi lehetőség nincs.

Amennyiben alapos megfontolás után úgy döntenek, hogy a szerződést aláírásának időpontjára visszamenőlegesen megszüntetik, akkor a mellékletben lévő iratok közül az „Elállási jog gyakorlásának problémái” című írásom ismeretében a mellékletben megküldött „Elállási joggal kapcsolatos eljárásban meghatalmazás”  iratomnak minden pontozott részét akár géppel, akár kézzel töltsék ki és küldjék meg részemre postai uton azt követően, hogy a kölcsönszerződést aláíró valamennyi adós az okiratnak megfelelő helyén saját kezűleg kék színű írással aláírta.

Amennyiben ezt a meghatalmazást részemre kézbesítik, akkor az elállási nyilatkozatot a meghatalmazás alapján megszerkesztem és ellenjegyzésemmel ellátva két példányban Önök számára a részemre megküldött meghatalmazásnak általam történő aláírása után megküldöm.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ezt követően kérem, hogy Önök egy példány elállási nyilatkozatot szintén írják alá és meghatalmazás eredeti példányával együtt ajánlottan a bankjuk felé postán küldjék el.

A többit pedig már tudják. Siófokon 2015. szeptember 14. napján. Léhmann György

Egyébként pedig csodálkoztam volna azon, ha Gulya Tibornak tulajdonított, hozzám más által eljuttatott levél fentiekkel kapcsolatosan az alábbiak szerint nem készült volna el.

From: J…………….. [mailto:h…………….@gmail.com]
Sent: Sunday, September 13, 2015 8:10 PM
To: Dr. Léhmann György
Subject: Gulya Tibor közleménye

„Figyelem!!!! Olvastam Dr. Léhmann György elálló nyilatkozatát.

A nyilatkozat elállást indokló részébe szakmai okok és tisztelet miatt nem kívánok állásfoglalást kifejteni, mert ahogy mondtam neki is meg kell ismernie a másik fél álláspontjait és az elállás hibáit kijavítani, mert van még benne hiba. De most szeretnék előre figyelmeztetni mindenkit arra, hogy amennyiben Léhmann úr elállást választja annak gyakorlását követően az irányadó jogszabályi rendelkezés a Ptk. (1959. évi IV. törvény) 319. (3) bekezdése mely szerint a teljesített szolgáltatással el kell számolni.

Ezért az elállás végén tett azon kijelentés, hogy nem fizet többet az ügyfél kizárja az ügyfelet az elállás jogának gyakorlását ebben az esetben és a bank meg is nyeri a pert ha erre hivatkozik bárki is, mert az elszámolás alapfeltétele az elállás gyakorlásának. Ezért ezt a kijelentést mellőzném a levélből mert ez a kijelentést csak az teheti meg aki bizonyítottan többet fizetet be mint amennyit felvett. Szóval aki Léhmann úr elállását preferálja és nem egyenlítette ki a számláját még de ezt a levelet beküldi és az abban foglaltak szerint jár el az saját magát végzi ki és adja meg a banknak a lehetőséget arra, hogy visszavághasson.A levél többi részével nem foglalkozom, mindenkinek van saját elképzelése az idő megmutatja a hibákat. Kinek elöbb kinek utóbb de azt senki ne képzelje, hogy ha elállt az elállással megszüntek kotelezettségei. NEM. A szálakat el is kell varrni, ezért jeleztem pusztán tiszteletből Léman úr általi elállást gyakorlóknak hogy ne kergessenek hiú ábrándokat és ha a hitelüket kamatmentes hitellé lehet tenni, akkor ne mi váljunk tolvajjá amikor azt mondjuk hogy amit kaptunk azt sem adjuk vissza. A törvény világos igen/ nem fekete-fehérből áll. Tehát ha van valakinek a felvett és befizetett összeg között különbözet az ha beküldi Léhmann úr elállási nyilatkozatát és aszerint is jár el a veszíteni fog, ezért csak csinnyán a felelőtlen kijelentésekkel. Örömmel venném ha valaki ezt a hibát jelezné Léhmann úrnak. Nem degradálom a munkáját hanem jelzem a hibát amit én is örömmel veszek mert több szem többet lát és örömömre szolgál, hogy mások is kezdik az általam jelzett tényeket magukévá tenni.” 

Elállási joggal kapcsolatos eljárásban meghatalmazás

elállási nyilatkozat

DR. LÉHMANN GYÖRGY – ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSA I. RÉSZ

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás