ÉRVÉNYTELENSÉG – KEDVES DEVIZÁSOK! TESSÉK OLVASNI ÉS OSZTANI!

ÉRVÉNYTELENSÉG - KEDVES DEVIZÁSOK! TESSÉK OLVASNI ÉS OSZTANI!

ÉRVÉNYTELENSÉG – KEDVES DEVIZÁSOK! TESSÉK OLVASNI ÉS OSZTANI!

[cn-social-icon]

Az oldalainkon már számos, az adósok által nyertes perről számoltunk be. Most itt egy újabb nyertes ítélet.

 

Szalagyi Erzsébet:

Vajon ha Csányi Elvtárs futószalagon bukja a pereit a Legfelsőbb Bíróságon, akkor miért van, hogy akiknek OTP-LTP szerződésük van még nem álltak ki az igazukért?

Hány családot lakoltattak ki, vagy éppen hajtottak végre érvénytelen szerződések miatt?
Egy a szerencséje Csányi Elvtársnak! Az, hogy a magyar ember bamba (tisztelet a kivételnek!)! Mint ahogyan Kásler Árpád mondta: csakis ezért nem lóg még az Andrássy úton!

Az itelét itt megtekinthető. Érdemes alaposan tanulmányozni az indoklást, mert rengeteg peranyagban használhatóak annak  bizonyos elemei! A rosszindulatú, kötekedő természetű emberek miatt előre szólunk: nem a dátum, hanem az itélet, és annak indoklása a lényeg! ÍTÉLET KATTINTS IDE

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnének az oldalunk frissítéseiről húzzák az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipálják ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM