DÜLEDEZIK A PÉNZRENDSZERÜNK? – DOMINÓ EFFEKTUS?

DÜLEDEZIK A PÉNZRENDSZERÜNK? - DOMINÓ EFFEKTUS?

DÜLEDEZIK A PÉNZRENDSZERÜNK? – DOMINÓ EFFEKTUS?

Ez azért elég kemény! [cn-social-icon]

Elutalták 28 ezer ember pénzét a BRB Bankból, de a pénz útközben eltűnt

Érdekes történetről ír a hvg.hu a Buda-Cash tulajdonosainak érdekeltségében álló DRB bankcsoport egyik tagja, a BRB bankkal kapcsolatban. Itt vezette számláját a Honvéd Egészségpénztár (HEP), ahol 28 ezer ember megtakarításának egy részét vezették, 1,8 milliárd forint értékben.

loading...

Az előzmények: Amikor február 24-én kora reggel a HEP vezetői látták, hogy gond van. A pénzt dél körül elutalták másik számlájukra, amit a Raiffeisennél vezettek. Kikérték a tranzakciós listát, amiről úgy látták, hogy a megbízás múlt időben szerepel, tehát a rendszer befogadta az utalást – sőt, a BRB-s számlaegyenlegük 0 forintot mutatott.

Ám a pénz nem érkezett meg a Raiffeisenhez. A hatóságok nem mondanak semmit az esetről.

A hvg így írt az esetről:
Míg a Külügyminisztérium az utolsó percben kimenthette – miniszterelnöki utasításra – a pénzét a bedőlt pénzügyi cégből, a közel 28 ezer ember megtakarítását kezelő Honvéd Egészségpénztárnak megtiltották, hogy ugyanígy – egy másik, problémás pénzügyi cégből – átutalja egy másik bankba a pénzt. Pedig az 1,8 milliárd forintot útnak is indították, ám egy hónapja nem tudni, hova lett a pénz, csak az biztos, hogy a megcélzott bankhoz nem folyt be. Az MNB mély hallgatásba burkolózik.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Érdekes hozzászólások olvashatóak a cikk alatt: 

loading...  • Nos csak sikerült a magán pénzekhez is hozzányúlnia a hatalomnakMost már tudja mi a metódus amivel le lehet mínuszolni minden embert. Előbb-utóbb közvetlen a fizetésből különít el, és majd jegyre kapjuk a tejet meg a kenyeret. Extra adagot kap aki templomba is elmegy. Bár lehet, az kötelező lesz, ha vasárnap szabad vagy el kell menned templomba és erről elismervényt kell vinned, ha nem elzárnak esetleg nem kapsz jegyet a következő heti kajára. Komolyan mi kell még, hogy történjen valami?
  • Olyan ez az utalási rendszer, mint kis hazánk. Vagy fordítsuk meg: ezt érdemeljük! Amíg furkósbottal egyenként el nem zavarjuk az elmúlt 25-30 éve alatt korrupción nevelkedett oligarcháinkat-politikai elitünket. [cn-social-icon]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
RECSEG-ROPOG A FORINTOSÍTÁSI TÁKOLMÁNY-Dr. Léhmann György.
RECSEG-ROPOG A FORINTOSÍTÁSI TÁKOLMÁNY

RECSEG-ROPOG A FORINTOSÍTÁSI KONTÁR TÁKOLMÁNY Csatolmányok a lap alján [cn-social-icon] Az ide mellékelt, (lap alján) „Adós által végzett elszámolásról” című írásomból...

DEVIZAKÁROSULTAKRÓL ÉS A BRÓKER ÜGY KÁROSULTJAIRÓL-Z. Kárpát Dániel.
TELJES KÁRTALANÍTÁST!

DEVIZAKÁROSULTAKRÓL ÉS A BRÓKER ÜGY KÁROSULTJAIRÓL-Z. Kárpát Dániel Teljes kártalanítást a károsultaknak. [cn-social-icon] FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan...

Close