DR. MARCZINGÓS – AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEKET NEM LEHET FORINTOSÍTANI

DR. MARCZINGÓS - AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEKET NEM LEHET FORINTOSÍTANI.

DR. MARCZINGÓS – AZ ÉRVÉNYTELEN SZERZŐDÉSEKET NEM LEHET FORINTOSÍTANI

[cn-social-icon]

Tájékoztatóul közlöm minden érintettel:

 

1., A bank nem egy bíróság. A bank nem isten és nem országgyűlés. A bank nem alkot szabályokat. A bank pont olyan személy, mint bárki más. Sem több, sem kevesebb joga nincsen.

2., Ha egy szerződés nincsen (nem jött létre, vagy érvénytelen), akkor az nincsen. Azt nem lehet forintosítani.

3., A banki elszámolás logikátlan, hatálytalan, sima ostobaság.

4., Számos ügyvéd még mindig úgy kezdi a keresetlevélben a pert, hogy azt állítja, ügyfele pont azt a szerződést kötötte meg, amit a perben csatol. És előveszi a Hpt. 213.§ szerinti blanketta érvelést. Nos, ezen ügyvédek saját ügyfeleiket gázolják el.

5., Kezdek besokallni attól, hogy a bank szab egy marhaságra 30 napos határidőt, nekem meg csörög állandóan a telefonom, hogy már csak 9 nap van hátra. Miből? Miért?

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Évek telnek el, és senki nem jött még rá arra, hogy mezei, egyszerű szerződések joga alapján megítélhető ügyek vannak előttünk. szereti mindenki kavarni a szart, bonyolítani az egyszerűt, ugyanis keveseknek adatott meg, hogy a kényeget felismerjék.

És a civil szervezetekből is kezd elegem lenni. Manapság már csak hátráltatják a jogkeresést, mert téves információkat, tanácsokat adnak. Az emberek sajnos egymást hülyítik reggeltől estig.

Dráma ez a köbön.

Még egy fontos gondolat

Nos, az elmúlt hetekben sűrűn hallok olyat, hogy aki felhív engem, azt szeretné tudni, milyen esélyei vannak egy perben.

Nem vagyok jós. Ügyvéd vagyok.

Anno, amikor az első megbízásokat teljesítettem, azon ismerőseim mentek a joguk védelmében előre. Nem az esélyeket számolgatták. Kiálltak saját ügyükért.

Ha most valaki attól teszi függővé jogainak védelmét, hogy hány százalék az esély a sikerre, az inkább lépjen be a Pártba, és rajongja körbe a Kormányt. Aki felfogja, hogy mik a jogai és érdekei, azok tudják, mit kell tenniük, és nem zavarja őket az esély, ugyanis nem jogállamban élünk, de abban akarunk majd élni ismételten.

És erre miért kicsi az esély? Mert tömegével vannak olyan emberek, akik csak biztosra mennek, ha a siker nem biztos, inkább hagyják veszni a jogaikat.

Ez Magyarország… [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM