DR. LÉHMANN – LEVÉL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNAK

DR. LÉHMANN - LEVÉL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNAK.

DR. LÉHMANN – LEVÉL AZ EURÓPAI BIZOTTSÁGNAK

Európai Bizottság

 

Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatósága

 

Tomasz Dolny úrnak                                                  Hivatkozási szám: CHAP (2015) 00555

 

B r ü s s z e l

[cn-social-icon]

 

Tisztelt Uram!

loading...

 

Megnyugvással fogadtam június 8-i tájékoztatását arról, hogy T. Elnök Úrhoz címzett korábbi panaszbeadványom alapján a vizsgálat megkezdődött.Panaszom bizalmas kezelését nem kérem bízva abban, hogy az iratoknak nyilvánosságra hozatalával az európai uniós jogszabályok megszegése által sérelmet szenvedett magyar honfitársaimnak reményt nyújthatok azzal, hogy az Európai Bizottság remélhetőleg nem tűri el azt, hogy több millió magyar ember jogfosztottsága véglegessé váljon.

 

A nyilvánosságra hozatalt a közhatalom eddig eredményesen akadályozni tudta, hiszen a sajtószabadság nyilvánvaló megsértésével egyetlen országos napilap, vagy hírközlő szerv sem közölte azt, hogy panaszbeadványom egyes részeivel előzetesen az Európai Bizottság Elnöke egyetértett.

 

A tömegtájékoztatás teljes elmaradása a panaszeljárással kapcsolatosan, valamint az a tény, hogy a magyar közhatalmi szervek a fenti számú panaszeljárásról tudva az utóbbi időben is fokozzák a sérelmet szenvedett magyar fogyasztók jogtiprását az igazságszolgáltatáshoz való hozzáféréssel kapcsolatosan, arra késztetett, hogy panaszbeadványom kiegészítésével tájékoztassam Önt a hazámban utóbbi időben kialakult tarthatatlan antidemokratikus állapotról.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

 

Tartok attól, hogy amennyiben 12 hónap múlva a panaszeljárás eredményesen befejeződik, a jogfosztott magyar emberek számára ez már késő lesz, addig már teljes egészében kifosztottá, nincstelenné válnak az Európai uniós jogszabályok semmibevételével hozott nemzeti jogszabályok által.

loading...

 

Nincs kétségem azzal kapcsolatosan sem, hogy miután több millió magyar ember tönkretétele befejeződik, a magyar állam kész lesz hitelt érdemlően biztosítékot nyújtani arra nézve, hogy szándékában áll megváltoztatni a jogszabályi gyakorlatot, hiszen a panaszomban ismertetett és csatolt iratomban leírt jogfosztás alapja a közéleti erkölcstelenség, a korrupció.A mostani tájékoztatásom a Magyar Legfelsőbb Bíróság – KÚRIA – felé címzett kérelem a bírósági pereknek törvényhozás által elrendelt felfüggesztésének megszüntetése végett, illetve kérelem az Európai Bíróság felé előzetes döntéshozatali eljárás kezdeményezése végett.

 

K é r e m   arra, hogy kísérje figyelemmel a Kúriához címzett kérelmem sorsának alakulását azért, mert alappal tartok attól, hogy a magyar közhatalom a hatalommegosztás alapvető követelményét figyelmen kívűl hagyva mindent elkövet annak érdekében, hogy az Európai Bírósági eljárást akadályozza a magyar emberek – fogyasztók – kifosztásának lezárása céljából.

 

Siófokon 2015. július 17. napján                               Tisztelettel:      Léhmann György Siófok Szűcs u. 1.

                                                                                                                      Magyarország [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EZ A NAP IS ELJÖTT! AZ OTP BIRTOKVÉDELMET KÉRT!
EZ A NAP IS ELJÖTT! AZ OTP BIRTOKVÉDELMET KÉRT!

Változnak az idők… Mint tudjuk, az OTP Jelzálogbank, illetve OTP Bank elleni közérdekű perben kihirdetett ítélete szerint a bankok forinthiteles...

HOPPÁ! BUKOTT AZ OTP IS!
HOPPÁ! BUKOTT AZ OTP IS!

HOPPÁ! BUKOTT AZ OTP IS! [cn-social-icon] Döntött az Ítélőtábla az OTP Jelzálogbank és az OTP Bank forinthiteles szerződéseiről - irja...

Close