Doubravszky György a gyulai találkozó kapcsán (video)

Doubravszky György megtette amit vállalt, továbbította az üzenetet! Érdemes figyelmesen mindenkinek meghallgatni a rövid interjút. Talán mégis annyit hozzáfűznék, hogy még egyelőre alternatív bankrendszerről korai beszélni, azt a közélet megtisztítása nélkül nem lehet elérni.

Egyúttal végre tisztába kellene tenni a politika fogalmát Magyarországon. Amikor a politikának a felelőssége őrködni az ország sorsa felett, akkor talán nem badarság részemről, hogy pártot alapítottam, hiszen az elmúlt két évtized összes pártja felelős a kialakult helyzetért. Itt az ideje egy olyan politikai irányzatnak, amely nem fekszik le a pénzügyi hatalmasságok előtt és nem szolgáltatja ki állampolgárait idegen érdekeknek. És még valami: jó lenne ha elsősorban az emberek a saját fejükben raknának rendet és nem mások által szajkózott dolgokat tennének magukévá.

loading...

Ma Magyarországon a politikus szó valójában egy szitokszó, mert aki politikus lett, az arra használta fel kapcsolatrendszerét, hogy a közös vagyonba belemarkoljon, tisztelet a kivételnek, ha van ilyen.

A politikusnak valójában az a szerepe, hogy szolgálja a közérdeket, azokat akiktől a felhatalmazását kapta és az államnak is ez a szerepe, de mára már az állam is eltávolodott eredeti funkciójától. Hát ezért van szükség rendszerváltásra!

Kásler Árpád
Gyula, 2012. 01. 28

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Végre! Végre! – Adócsökkentés!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Offshore számlákon a magyar államadósság

Close