“DEVIZÁS” VAGY? AKKOR GYERE KÖZÉNK! ÚJ ÉVI KÖSZÖNTŐ

"DEVIZÁS" VAGY? AKKOR GYERE KÖZÉNK! ÚJ ÉVI KÖSZÖNTŐ.

"DEVIZÁS" VAGY? AKKOR GYERE KÖZÉNK! ÚJ ÉVI KÖSZÖNTŐ

[cn-social-icon]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

 

Nem adom a házamat mozgalom év záró – nyitó mulatós találkozója

Számomra ez a buli megmutatta, hogy egy olyan közösség épül, amilyent még nem láttam. Nem is hittem, hogy létezik ilyen.Azon gondolkodom, hogy ezt a szoros köteléket az önzetlen, áldozatvállalós cselekvés hozta létre, vagy eleve olyan emberek jöttek össze, akik lélekben mindig is összetartoztak. Mi változtunk, változunk, vagy a világ alakul olyanná, amilyen mindig is szeretett volna leni?

Mi volt előbb? A társadalom vágya arra, hogy pár bevállalós ember egymásra találjon, és példával járjon elöl, vagy maga  példa mutatja meg, hogy lehet másként is élni?

Sokan meg sem értik – néha mi magunk is félreértjük – az érzést, ami ezt a csapatot összeköti. 
Pontosan „…nem tudom mi ez, de jó nagyon”. Bárhogy is legyen, – „hagyom”. Nem csak hagyom, hanem gondozom, építem pont ugyan úgy, mint mindenki, aki már most közénk tartozik.

Hiszem, hogy építeni fogják azok is, akik régóta vágynak arra, hogy együtt éljenek, s ha kell, haljanak egy közös célért, egymásért. Ők azok, akik előbb félve csatlakoznak hozzánk, majd velünk maradnak akkor is, ha időnként fizikailag nem lehetnek jelen.  
 Ez már egy másik világ, vagy annak a küszöbe. Itt már egyre inkább nem a SeVzáról van szó. Itt már – bár még néha magunk sem látjuk – inkább megmutatjuk az embereknek, hogy nem kell, hogy hagyják azt, hogy mások uralkodjanak felettük. Szabadok, és pontosan ugyan annyit érnek, mint bárki más.
HA van kedved egy ilyen csapathoz tartozni, gyere közénk, figyelj minket.

Boldog új éveket, Boldog új életet! HAjrá!

Zsóka fényképei sokat elárulnak a hangulatról: https://www.facebook.com/hajdu.jozsefnezsoka/media_set?set=a.10204101745103797.1073741963.1830236869&type=3 

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802 

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM