Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!

Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!

Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!


Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó mozgalom vezetője a kilakoltatások leállítása, és a devizakárosultaknak eddig okozott károk megtérítése érdekében ultimátumot intézett a Magyar Kormányhoz.

Írását változtatás nélkül közöljük alább:

loading...

72 órás ULTIMÁTUM A MAGYAR KORMÁNYHOZ Kásler Árpádtól +frissítésSzámos bizonyíték látott napvilágot az elmúlt években, az Európai Unió Bírósága is többször megerősítette, hogy jogtalanul tették földönfutóvá a magyar embereket, a magyar családokat.

Legutóbb egy lengyel üggyel kapcsolatban helyezkedett azon álláspontra az Európai Unió Bírósága, hogy a Kásler perben megítélt árrés tisztességtelensége következtében, kiesett annak a lehetősége is, hogy  jogszerűen terheljék az árfolyamkülönbséget a pénzintézetek a hitelfelvevőkre.

A kormány által kezdeményezett és az országgyűlés által meghozott törvénymódosítások nem orvosolták kellőképpen a kifosztások okozta mérhetetlen sérelmeket és károkat. A minden jogalapot nélkülöző szerződésfelmondásokat és az abból fakadó végrehajtásokat ezek a módosítások a legcsekélyebb módon sem érintették.

loading...

Tízezrével lettek földönfutóvá téve a magyar családok, bujdosó életmódra kényszerítve. Én magam személy szerint több évre előre túlfizetésben voltam,nem elmaradásban. Ennek ellenére, többszöri jogkövető magatartással kezdeményezett bírósági kísérleteim ellenére, koncepciós perek következtében a kifosztást leállítanom nem sikerült.

Az elmúlt egy évtizedben, a felnőtt életem 33 %-át arra áldoztam éjjel és nappal, hogy a magyar emberek érdekeit megvédjem.

Tettem ezt  belföldön és külföldön, legutóbb az Európai Unió  Parlamentjének Petíciós Bizottsági meghallgatásán, melyről Magyarországon egyetlen fősodrású média sem számolt be, egyetlen politikus sem adott hangot a magyar parlamentben, sem egyéb fórumon vagy médiában. Melyből arra lehet következtetni, hogy mindenki azok közül, akik érdemben tehetnének a magyar emberek kifosztása ellen, elfogadottnak tekintik az emberek ily módon való ellehetetlenítését , kifosztását, öngyilkosságba való hajszolását.

Minden törvényes utat ennek megfékezésére bejártam, beleértve a politikai célzatút is, de a média elhallgatása, illetve rágalomhadjárata, demokratikus feltételeket nem teremtve, nyilvánvalóvá tette, hogy az esélyek súlyos aránytalansága folytán ez megoldáshoz nem vezethet.

Miközben naponta lát napvilágot a politikai elit korrupciós ügyeinek sokasága, visszaosztásokról, pályázati mutyikról, kokainba és pénzbe fetrengő polgármesterekről, addig az embereket a házaikból hajigálják kifele fegyveres rendőrök biztosítása mellett.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezt többet elviselni nem tudom, majd a történelem megítéli, hogy jól vagy hibásan cselekedtem-e, de 72 órát adok a magyar kormánynak, hogy azonnali hatállyal leállíttasson minden „devizahiteles” ügyből fakadó végrehajtást és az okozott károk felmérésére vizsgálóbizottság állíttassék fel, a kártérítések megkezdéséhez.

Amennyiben ez nem történik meg, akkor erőszak alkalmazásával, ha kell mártírhalál árán is megteszek mindent ennek  megfékezésére.

Mindeközben az EU Bírósága a devizahiteleseknek adott igazat – vissza kell állítani az eredeti állapotot. Részletek IDE KATTINTVA.

A jogos védelem bekerült Magyarország Alaptörvényébe. Az Alaptörvény V. cikke kimondja, hogy „Mindenkinek joga van törvényben meghatározottak szerint a személye,, illetve a tulajdona ellen intézett, vagy az ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához”.  Ezzel a jogtalan támadással szembeni ellenállás többé nem kivételes lehetőség, hanem mindenkit megillető alapjoggá vált.

Választ várok a kaslerarpad@yahoo.com címre a 72 órás ultimátum lejárta előtt. A 72 óra 2019. október 07. reggel 8:00 órától indul. 2019.október. 05. KÁSLER ÁRPÁD.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Az EU Bírósága a devizahiteleseknek adott igazat - vissza kell állítani az eredeti állapotot.
Az EU Bírósága a devizahiteleseknek adott igazat – vissza kell állítani az eredeti állapotot.

Az EU Bírósága a devizahiteleseknek adott igazat - vissza kell állítani az eredeti állapotot. A devizahiteleseknek az eredetileg felvett összeget...

Devizahitelek? Alakulnak a dolgok!
Devizahitelek? Alakulnak a dolgok!

Devizahitelek? Alakulnak a dolgok! "...a teljes semmiség megállapítása és az eredeti állapot helyreállítása a bíróság feladata...." Kártérítési Ügyvéd. Az Európai...

Close