Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!

Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!

Devizahiteles ultimátum a kormánynak. Ketyeg az óra!


Kásler Árpád, a Haza Nem Eladó mozgalom vezetője a kilakoltatások leállítása, és a devizakárosultaknak eddig okozott károk megtérítése érdekében ultimátumot intézett a Magyar Kormányhoz.

Írását változtatás nélkül közöljük alább:

72 órás ULTIMÁTUM A MAGYAR KORMÁNYHOZ Kásler Árpádtól +frissítésSzámos bizonyíték látott napvilágot az elmúlt években, az Európai Unió Bírósága is többször megerősítette, hogy jogtalanul tették földönfutóvá a magyar embereket, a magyar családokat.

Legutóbb egy lengyel üggyel kapcsolatban helyezkedett azon álláspontra az Európai Unió Bírósága, hogy a Kásler perben megítélt árrés tisztességtelensége következtében, kiesett annak a lehetősége is, hogy  jogszerűen terheljék az árfolyamkülönbséget a pénzintézetek a hitelfelvevőkre.

A kormány által kezdeményezett és az országgyűlés által meghozott törvénymódosítások nem orvosolták kellőképpen a kifosztások okozta mérhetetlen sérelmeket és károkat. A minden jogalapot nélkülöző szerződésfelmondásokat és az abból fakadó végrehajtásokat ezek a módosítások a legcsekélyebb módon sem érintették.

Tízezrével lettek földönfutóvá téve a magyar családok, bujdosó életmódra kényszerítve. Én magam személy szerint több évre előre túlfizetésben voltam,nem elmaradásban. Ennek ellenére, többszöri jogkövető magatartással kezdeményezett bírósági kísérleteim ellenére, koncepciós perek következtében a kifosztást leállítanom nem sikerült.

Az elmúlt egy évtizedben, a felnőtt életem 33 %-át arra áldoztam éjjel és nappal, hogy a magyar emberek érdekeit megvédjem.

loading...

Tettem ezt  belföldön és külföldön, legutóbb az Európai Unió  Parlamentjének Petíciós Bizottsági meghallgatásán, melyről Magyarországon egyetlen fősodrású média sem számolt be, egyetlen politikus sem adott hangot a magyar parlamentben, sem egyéb fórumon vagy médiában. Melyből arra lehet következtetni, hogy mindenki azok közül, akik érdemben tehetnének a magyar emberek kifosztása ellen, elfogadottnak tekintik az emberek ily módon való ellehetetlenítését , kifosztását, öngyilkosságba való hajszolását.

Minden törvényes utat ennek megfékezésére bejártam, beleértve a politikai célzatút is, de a média elhallgatása, illetve rágalomhadjárata, demokratikus feltételeket nem teremtve, nyilvánvalóvá tette, hogy az esélyek súlyos aránytalansága folytán ez megoldáshoz nem vezethet.

Miközben naponta lát napvilágot a politikai elit korrupciós ügyeinek sokasága, visszaosztásokról, pályázati mutyikról, kokainba és pénzbe fetrengő polgármesterekről, addig az embereket a házaikból hajigálják kifele fegyveres rendőrök biztosítása mellett.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Ezt többet elviselni nem tudom, majd a történelem megítéli, hogy jól vagy hibásan cselekedtem-e, de 72 órát adok a magyar kormánynak, hogy azonnali hatállyal leállíttasson minden „devizahiteles” ügyből fakadó végrehajtást és az okozott károk felmérésére vizsgálóbizottság állíttassék fel, a kártérítések megkezdéséhez.

Amennyiben ez nem történik meg, akkor erőszak alkalmazásával, ha kell mártírhalál árán is megteszek mindent ennek  megfékezésére.

Mindeközben az EU Bírósága a devizahiteleseknek adott igazat – vissza kell állítani az eredeti állapotot. Részletek IDE KATTINTVA.

A jogos védelem bekerült Magyarország Alaptörvényébe. Az Alaptörvény V. cikke kimondja, hogy „Mindenkinek joga van törvényben meghatározottak szerint a személye,, illetve a tulajdona ellen intézett, vagy az ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához”.  Ezzel a jogtalan támadással szembeni ellenállás többé nem kivételes lehetőség, hanem mindenkit megillető alapjoggá vált.

Választ várok a kaslerarpad@yahoo.com címre a 72 órás ultimátum lejárta előtt. A 72 óra 2019. október 07. reggel 8:00 órától indul. 2019.október. 05. KÁSLER ÁRPÁD.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...