Devizahitelek – sikerdíjas pervállalás.

Devizahitelek - sikerdíjas pervállalás.
loading...

Devizahitelek – sikerdíjas pervállalás.


Sok „deviza”-károsultat hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy a „devizás” ügyvédek zöme miért nem vállalja a pervitelt sikerdíjért.

Most a kártérítési ügyvéd válaszol erre a kérdésre:Kártérítési Ügyvéd – Tisztelt Asszonyom!

Egyetértek Önnel abban, hogy a devizahiteleseket a bankok kivéreztették és már nincs pénzük ügyvédre.

loading...

Azt is elhiszem, hogy sokan csalódtak az ügyvédjükben, mert csak ígérget, de nem ért el semmit. Azonban azt is meg kell érteni, hogy az, aki inkább fizeti a részleteket és az ügyvédtől sikerdíjas munkát akar az nem fog boldogulni, az saját magával tol ki.

Az ügyvéd is ember, neki is vannak szükségletei. A mindennapos megélhetés és a kamarai díjak, biztosítás, az ügy költségei (másolás, posta, benzin, telefon stb.) nem teszik lehetővé a sikerdíjas vállalást.

Mert mi van akkor, ha az ügyvéd két évig dolgozik egy ügyön és egy Kormány által rettegésben tartott bíró mégis kedvezőtlen ítéletet hozott?

Ez esetben a megbízó jól járt, mert foglalkoztak az ügyével az ügyvéd, viszont időt, energiát, költséget ölt az ügybe és mégsem kap semmit. Ezért aztán eleve halott dolog megpróbálni potyázni, vagyis az ügyvédet ingyen munkára rávenni.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Sajnos akár mennyire ki van véreztetve az adós, az ügyvéden akkor sem tud spórolni. Aki pedig elvállal devizás ügyet sikerdíjra az olyan munkát is végez.

A jelenlegi jogi helyzet kedvező, a közelmúltban már egymás után jönnek a nyertes ítéletek. Ezen a helyzeten a politikai változás még inkább segíteni fog.

De azokon az embereken senki nem fog segíteni, akik tömik a bank zsebét, az ügyvédet pedig ki akarják használni. Az ilyen adós nem érdemel segítséget. Kártérítési Ügyvéd.

loading…


Read previous post:
LE TUDJÁK ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT JÓZSEFVÁROSBAN.
LE TUDJÁK ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT JÓZSEFVÁROSBAN.

LE TUDJÁK ÁLLÍTANI A KILAKOLTATÁSOKAT JÓZSEFVÁROSBAN. Ahol van akarat, ott megoldás is születhet! Megtalálták a jogi megoldást, Pikó András leálltja...

Devizahitel - Csak mondjuk szépen neki, hogy minden rendben lesz
Devizahitel – Csak mondjuk szépen neki, hogy minden rendben lesz

Devizahitel - Csak mondjuk szépen neki, hogy minden rendben lesz Z. Kárpát Dániel - Elgondolkodtató mondatok az Erste Bank Hungary...

Close