DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

[good_old_share]

Fontos, hogy a „deviza”- károsultak megértsék- ezt a „Wellmann botrányt” nem hagyhatjuk elülni!

 

Miért? Megmagyarázzuk. Olvasd és értelmezd! (videó-alább)

loading...

Sokan fáradoznak azon, hogy megpróbálják a szőnyeg alá söpörni a „titkolt-titkos” Kúria ítéletet. ( ÉS TERMÉSZETESEN ANNAK KÖVETKEZMÉNYEIT!!)

A fősodratú média nagy része elhallgatja, a parlamenti pártok pedig megpróbálják eljátszani, hogy nem is hallottak róla. Természetes ez a reakció a pártok részéről! IGEN!Miért? Mert ezek után a fél országot romba döntő, bankmentő forintosítást is nehéz lenne megmagyarázni! Érted ennek a jelenőségét?

Fontos, hogy megértsd: Nem csak azért fontos ez a dokumentum, mert az adósnak kedvező ítéletet hoztak a tisztelt bírák, hanem most ennél sokkal nagyobb a jelentősége az ítéletnek. Ugyanis az ítéletben maga a Kúria mondja ki, hogy az OTP deviza alapúnak mondott kölcsönei valójában FORINT kölcsönök! És most jön a lényeg: így nem hárítható át az adósokra az árfolyamkockázat.

loading...

Miért kiáltanak fel sokan a hír hallatán?

Mert a Kúria ebben az ítéletében kimondta, hogy ez NEM DEVIZA ALAPÚ kölcsön, hanem FORINT KÖLCSÖN!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Így már érhető a tűzoltás a Kúria egyik vezetője részéről, mi lesz, ha napfényre kerül az ítélet? A következmények – drámaian fogalmazva – beláthatatlanok; prózaian fogalmazva nagyon is beláthatók.

Oszd a cikket, ahol csak tudod!

További részletek: A TITKOS DEVIZÁS ÍTÉLET NYOMÁBAN-MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
FEGYELMI INDUL WELLMANN ELLEN? VAGY EZT IS MEG LEHET ÚSZNI?
FEGYELMI INDUL WELLMANN ELLEN? VAGY EZT IS MEG LEHET ÚSZNI?

FEGYELMI INDUL WELLMANN ELLEN? VAGY EZT IS MEG LEHET ÚSZNI? [good_old_share] Fegyelmi indulhat a bocsánatot kérő bíró ellen   Fegyelmi...

A TITKOS DEVIZÁS ÍTÉLET NYOMÁBAN-MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?
A TITKOS DEVIZÁS ÍTÉLET NYOMÁBAN-MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

A TITKOS DEVIZÁS ÍTÉLET NYOMÁBAN-MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS? [good_old_share] Az alábbi cikk a Devizahitel Vége weboldaláról származik. Azt változtatás nélkül...

Close