DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

DAGAD A BOTRÁNY! NE IS HAGYJUK ELÜLNI! SOK MÚLIK RAJTA!

[good_old_share]

Fontos, hogy a „deviza”- károsultak megértsék- ezt a „Wellmann botrányt” nem hagyhatjuk elülni!

 

Miért? Megmagyarázzuk. Olvasd és értelmezd! (videó-alább)

Sokan fáradoznak azon, hogy megpróbálják a szőnyeg alá söpörni a „titkolt-titkos” Kúria ítéletet. ( ÉS TERMÉSZETESEN ANNAK KÖVETKEZMÉNYEIT!!)

A fősodratú média nagy része elhallgatja, a parlamenti pártok pedig megpróbálják eljátszani, hogy nem is hallottak róla. Természetes ez a reakció a pártok részéről! IGEN!Miért? Mert ezek után a fél országot romba döntő, bankmentő forintosítást is nehéz lenne megmagyarázni! Érted ennek a jelenőségét?

Fontos, hogy megértsd: Nem csak azért fontos ez a dokumentum, mert az adósnak kedvező ítéletet hoztak a tisztelt bírák, hanem most ennél sokkal nagyobb a jelentősége az ítéletnek. Ugyanis az ítéletben maga a Kúria mondja ki, hogy az OTP deviza alapúnak mondott kölcsönei valójában FORINT kölcsönök! És most jön a lényeg: így nem hárítható át az adósokra az árfolyamkockázat.

Miért kiáltanak fel sokan a hír hallatán?

Mert a Kúria ebben az ítéletében kimondta, hogy ez NEM DEVIZA ALAPÚ kölcsön, hanem FORINT KÖLCSÖN!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Így már érhető a tűzoltás a Kúria egyik vezetője részéről, mi lesz, ha napfényre kerül az ítélet? A következmények – drámaian fogalmazva – beláthatatlanok; prózaian fogalmazva nagyon is beláthatók.

Oszd a cikket, ahol csak tudod!

További részletek: A TITKOS DEVIZÁS ÍTÉLET NYOMÁBAN-MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM