CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK

CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK!

CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK

 

Teo Fiser

Ha a virtuális devizát aktuális árfolyamon váltják át, és erről szóló sajtóhír nem kacsa, akkor az ellen a szokásos módokon tiltakozni kell!

Hiszen az nem bírható, sőt elveszik a bírósági úton történő igényérvényesítést több jogcímen is.

Így a jövőben nem lehet perelni az árfolyamrés, a kamatemelés és a semmisség megállapítása jogalapon.Ha a múltra vonatkozóan nem változtatják meg a banki nyilvántartásokat, és a jövőre nézve csökken a törlesztő részlet maximum egyharmaddal, az a felmondott hitelesek esetében a végrehajtási moratórium után árverezést jelent, plusz mindenkinek örökös adósrabszolgaság!

KÉSZEN ÁLL EGY TAKTIKA, (STRATÉGIA !) EZ ELLEN!

Továbbá sokaknak lesz szüksége jogi tanácsra, melyhez szervezés alatt van egy civil kezdeményezés keretében online hálózatot létrehozása.  Akinek ilyenhez anyagi vagy személyi közreműködési lehetősége van, vagy jogi képviseletre csekély díjazás ellenében rászorult, jelezze az:- info@hunnio.com – e mail címre.

ELINDULT A HUNNIÓ ( MAGYAR MÁTRIX ) KONFÖDERÁCIÓ SZERVEZÉSE !

loading...

Aki közokiratban tett tartozáselismerő nyilatkozatot, és meg nem indította meg azt a pert, amivel a közjegyző okiratát megtámadja, akkor haladéktalanul indítsa meg.

Aki pert indított, annak ügyében a közjegyzői okirat végrehajtásra vonatkozó kikötést a végrehajtási moratórium alatt érvényteleníteni lehet. A bírósági végrehajtókat így ki lehet zárni!

Áldással :

TEO

( és sokan mások ! )

Megjegyzés: A szervezésben a Nemzeti Civil Kontroll nem vesz rész, de mint eddig is, úgy a továbbiakban is támogat minden olyan kezdeményezést, amely a bankok, és a Magyar állam által átvert „deviza”- hitelesek helyzetén javíthat.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
KÉT PERT IS ELBUKOTT A BANK!
KÉT PERT IS ELBUKOTT A BANK!

KÉT PERT IS ELBUKOTT A BANK!   A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla szerdán kihirdetett jogerős határozatában jóváhagyta a Fővárosi Törvényszék...

A DEVIZAHITELESEK IGAZI ÁTVERÉSE A FORINTOSÍTÁS!
A DEVIZAHITELESEK IGAZI ÁTVERÉSE A FORINTOSÍTÁS!

A DEVIZAHITELESEK IGAZI ÁTVERÉSE A FORINTOSÍTÁS! (nem a felvételkori árfolyamon)   MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ!!! - Nagy Éva - Felvett összeg: 10...

Close