CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK

CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK!

CIVIL JOGVÉDŐ HÁLÓZATOT SZERVEZÜNK

 

Teo Fiser

Ha a virtuális devizát aktuális árfolyamon váltják át, és erről szóló sajtóhír nem kacsa, akkor az ellen a szokásos módokon tiltakozni kell!

Hiszen az nem bírható, sőt elveszik a bírósági úton történő igényérvényesítést több jogcímen is.

Így a jövőben nem lehet perelni az árfolyamrés, a kamatemelés és a semmisség megállapítása jogalapon.Ha a múltra vonatkozóan nem változtatják meg a banki nyilvántartásokat, és a jövőre nézve csökken a törlesztő részlet maximum egyharmaddal, az a felmondott hitelesek esetében a végrehajtási moratórium után árverezést jelent, plusz mindenkinek örökös adósrabszolgaság!

KÉSZEN ÁLL EGY TAKTIKA, (STRATÉGIA !) EZ ELLEN!

Továbbá sokaknak lesz szüksége jogi tanácsra, melyhez szervezés alatt van egy civil kezdeményezés keretében online hálózatot létrehozása.  Akinek ilyenhez anyagi vagy személyi közreműködési lehetősége van, vagy jogi képviseletre csekély díjazás ellenében rászorult, jelezze az:- info@hunnio.com – e mail címre.

ELINDULT A HUNNIÓ ( MAGYAR MÁTRIX ) KONFÖDERÁCIÓ SZERVEZÉSE !

Aki közokiratban tett tartozáselismerő nyilatkozatot, és meg nem indította meg azt a pert, amivel a közjegyző okiratát megtámadja, akkor haladéktalanul indítsa meg.

Aki pert indított, annak ügyében a közjegyzői okirat végrehajtásra vonatkozó kikötést a végrehajtási moratórium alatt érvényteleníteni lehet. A bírósági végrehajtókat így ki lehet zárni!

Áldással :

TEO

( és sokan mások ! )

Megjegyzés: A szervezésben a Nemzeti Civil Kontroll nem vesz rész, de mint eddig is, úgy a továbbiakban is támogat minden olyan kezdeményezést, amely a bankok, és a Magyar állam által átvert „deviza”- hitelesek helyzetén javíthat.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM