BUKTA! Sem a bank, sem a követeléskezelő már nem kap soha egyetlen fillért sem

BUKTA! Sem a bank, sem a követeléskezelő már nem kap soha egyetlen fillért sem.

BUKTA! Sem a bank, sem a követeléskezelő már nem kap soha egyetlen fillért sem.


A követeléskezelő „hátraarca”

Dr. Ulics Erika – Lassan két éve, hogy pert indítottam egy bank ellen 3 kölcsönszerződés és egy kezesi szerződés miatt.A kezesi szerződés kapcsán elsőfokon nyertük a pert, a 3 kölcsönszerződés miatt pedig természetesen fellebbeztünk.

loading...

Miután elsőfokon a bank elbukta a kezesi szerződést, én azt nyilván nem fellebbeztem meg, hiszen abban a részben nyertünk, az jogerőre emelkedett, mert bizony a bank sem fellebbezett (elfelejtette???).

Na ezt követően adta el a követelését a bank. A követeléskezelő pedig azonnal pert indított ügyfelem ellen.

Az ellenkérelemben természetesen nem kíméltem sem a bankot, sem a követeléskezelőt, s bár az Ítélőtábla az alapperben még nem döntött jogerősen, a tárgyalás előtt két nappal értesültem, hogy a követeléskezelő a keresetétől elállt.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Másodjára nyertük meg ugyanazon követelés miatt a pert, s ráadásul úgy, hogy ezen deviza szerződéshez kapcsolódó kezességvállalásból eredően sem a bank, sem a követeléskezelő már nem kap soha egyetlen fillért sem. Dr. Ulics Erika.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Ügyvédi jó tanács a devizakárosultaknak!
Ügyvédi jó tanács a devizakárosultaknak!

Ügyvédi jó tanács a devizakárosultaknak! ...Olyan ügyvéd kell, aki beszéli az emberek nyelvét, és magáénak érzi a bajt... Kártérítési Ügyvéd...

Devizahitel-féláron szabadulni az adósságtól
Devizahitel-féláron szabadulni az adósságtól

Devizahitel-féláron szabadulni az adósságtól Az alábbi dokumentumokat Szalagyi Erzsébet tette közzé az idézett szöveggel együtt. Látható, hogy van olyan pénzintézet,...

Close