BARABÁS GYULA FELHÍVÁSA A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

BARABÁS GYULA FELHÍVÁSA A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ.

BARABÁS GYULA FELHÍVÁSA A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

[good_old_share]

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás – Az elmúlt héten megjelent cikkekben lehetett olvasni azokról a nagy számban várható végrehajtásokról vagy kilakoltatásokról ami rendezetlen hitelek miatt várható idén illetve a következő években.
Lehetőség lenne egy televíziós riportban hiteleseknek elmondani tapasztalatukat azzal kapcsolatban, hogy felmondott vagy már jó ideje hátralékos jelzáloghitelük esetében a bankja milyen "együttműködést" mutat a közös megoldáskeresésben.

loading...

A mai napon délig kérném, hogy aki ezt vállalja, az emailben (info@hitelszovetseg.hu) jelentkezzen névvel és elérhetőségi telefonszámmal amit a szerkesztő riporter felé továbbítani tudok. – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAÜGYEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ AZ ÖNÁLLÓ ZÁLOGJOG BEVEZETÉSE MIATT.
DEVIZAÜGYEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ AZ ÖNÁLLÓ ZÁLOGJOG BEVEZETÉSE MIATT.

DEVIZAÜGYEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ AZ ÖNÁLLÓ ZÁLOGJOG BEVEZETÉSE MIATT. Dr. Csikász Levente üzenete a "deviza"-károsultakhoz.   Devizaügyek - panasz az Alkotmánybírósághoz az...

A HAZAI BANKOK JÓ HÍRNEVE.
A HAZAI BANKOK JÓ HÍRNEVE.

A HAZAI BANKOK JÓ HÍRNEVE [good_old_share] Ezt figyeld: Falus Zsolt - Egyezségi ajánlat a bank részéről   2006-ban folyósított 6,5...

Close