BARABÁS GYULA FELHÍVÁSA A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

BARABÁS GYULA FELHÍVÁSA A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ

Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás – Az elmúlt héten megjelent cikkekben lehetett olvasni azokról a nagy számban várható végrehajtásokról vagy kilakoltatásokról ami rendezetlen hitelek miatt várható idén illetve a következő években.
Lehetőség lenne egy televíziós riportban hiteleseknek elmondani tapasztalatukat azzal kapcsolatban, hogy felmondott vagy már jó ideje hátralékos jelzáloghitelük esetében a bankja milyen "együttműködést" mutat a közös megoldáskeresésben.

A mai napon délig kérném, hogy aki ezt vállalja, az emailben (info@hitelszovetseg.hu) jelentkezzen névvel és elérhetőségi telefonszámmal amit a szerkesztő riporter felé továbbítani tudok. – Barabás Gyula – Pénzügyi tanácsadás.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás