Az Otp Faktoring ellen lehet nyerni, már van kitaposott út

Az Otp Faktoring ellen lehet nyerni, már van kitaposott út

Az Otp Faktoring ellen lehet nyerni. Bár ez a legnehezebb de már van kitaposott út.

Melyek ezek?

1. Ha árfolyamgaranciával kötött szerződést az adós akkor hihette azt,hogy ez megvédi az árfolyamnövekedéstől. Ha nem volt megfelelő a tájékoztatás hogy 5 éven túl már nem védi akkor nyertünk.

2. Ha az árfolyamkockázatról való tájékoztatás nem felelt meg az EUB ítéleteknek.

3. Ha A követelés elévült mert 5 év után adták végrehajtásra.

4. Ha a felmondás időpontjában nem állt fenn tartozása az adósnak a felmondás érvénytelen.

5.Ha az árfolyamrés alkalmazása miatt tisztességtelen a szerződés és nem lehet érvényessé nyilvánítani.

6.Engedményezés törvénytelen.

7.Közjegyző jogellenesen záradékolt.

A Hpt 213.(1) -re Otp esetében nem érdemes hivatkozni. Akinek így indult pere az sürgősen módosítson.

A japán jen esetében csak felkészült ügyvéddel induljunk a pernek.

Soha ne üljön fel az adós olyan ügyvédnek aki azonnal – per nélkül – egyezséget akar elérni. Ennek ugyanis nincs alapja, nincs mire egyezséget kötni mert nincs fegyver az adós kezében.

Csak egy bíróságra beadott, szakértővel kiszámolt kereseti követelés jelent tárgyalási alapot. 
Minden más csak lenyúlás.
Dr.Szabó V. László ügyvédFigyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM