AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!

AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!

AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!


[good_old_share]

Kerékgyártó Katalin – Így áll ma a helyzet Magyarországon.

 

Az, hogy most mi jár a fejemben, sajnos nem írhatom ide, mert örökös kizárást jelentene a fb-ról. (Egy jogvédő hölgy telefonált és mondta el a mai nap történéseit. )

loading...
Van egy idős házaspár, Diósjenőn laknak. A férfi nagyon beteg, utolsó hónapjait éli 🙁 Természetesen deviza károsultak. A végrehajtó H. Zoltán elárverezte a házukat. A Hiteles Harsona műsorvezetőjeként beszéltem az új tulajjal pár hete. Én akkor továbbítottam az érintettek kérését, hogy csak addig engedje őket a házukban lakni, amíg a bácsi él, mert ott szeretne meghalni. Csak pár hónapja van hátra, valószínűleg mire a téli moratórium lejár, már nem okoz "gondot" szegény. A hölgy pontosan tudta, hogy egy bank által kisemmizett idős házaspáré a ház, tudta, hogy lakott, tudta, hogy halálos beteg a férfi és mégis megvette és mégis az az akarata, hogy még most tél előtt kitegyék őket a házból. Csak, mint ember kérdezem, milyen ember az ilyen? Vagy lehet, hogy nem is az? AZ nem lehet, hogy mindketten emberek legyünk!

Rengeteg vh kifogás ment be a bíróságra, írtak a végrehajtónak.

Ma, ezen a csodás őszi napon néhány rendőr rájuk törte az ajtót és megkezdték a kilakoltatást. Az idős asszony annyira rosszul lett, hogy elvitték a mentők, a lányukat ( aki szintén a házban lakik) bilincsben vitték el a rendőrök. Egyelőre a halálos beteg férfi még bent van, de ugye őt végképp nem lesz nehéz eltávolítani.
Beszéltem a Törvényszéki titkársági irodával. Elmondtam, hogy áll a helyzet ma ott Diósjenőn. Pontosan tudták kiről, miről van szó. Megemlítettem, hogy ebből interjú, műsor, vagyis nyilvánosság lesz. A titkárságon a hölgy beszélt a bírónővel, akinél az ügy van. Ő azt üzente, hogy még vizsgálja az ügyet. Mondtam, h az nagyon jó, csak akiket vizsgál, azokra pont most törik rá az ajtót. Végül azt az ígéretet kaptam, hogy még ma délután, valószínűleg 14.00 óráig meglesz a végzés. A jogvédő hölgy ezt meg is telefonálta a végrehajtónak, aki nemes egyszerűséggel közölte, hogy őt ez nem nagyon érdekli. Az új vevők pedig végignézve a kilakoltatást szintén nem járultak hozzá, hogy megvárják a 14.00 órai végzést.

Így áll ma a helyzet Magyarországon. Diósjenőn.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A jogvédő hölgy most indul a helyszínre és megpróbál intézkedni, illetve megtudni mi lett az idős emberrel.

Vannak köztünk olyan lények, akik képesek megvenni a kifosztott, megrugdalt emberek otthonát, tudván, hogy ezzel a legrosszabbat teszik embertársaiknak, van olyan végrehajtó, akit egyáltalán nem zavarnak emberi érzések, mert valószínűleg neki nincs olyan, és vannak olyan rendőreink, akik egy ilyen parancsot teljesítenek. Hát, szép kilátások!

Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy valaki ennyire embertelen legyen és ez mind a három "szereplőre" igaz: vevő, végrehajtó, rendőr. Mindezt novemberben, 3 héttel a téli moratórium előtt.
Majd az új vevő boldogan beköltözik a házba és büszkén fogja mutogatni a szerzeményét? A végrehajtó pedig elégedetten csap a zsebére, hisz pénz áll a házhoz? A rendőreink pedig a jól végzett munka tudatában mennek haza az otthonukba a családjukhoz?

Él még ma Magyarországon EMBER??!! – Kerékgyártó Katalin.

[apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
LEVÉL A BANKNAK-ÍGY IS LEHET EZT CSINÁLNI.
LEVÉL A BANKNAK-ÍGY IS LEHET EZT CSINÁLNI

LEVÉL A BANKNAK-ÍGY IS LEHET EZT CSINÁLNI [good_old_share] Az alábbi levélhez nincs mit hozzáfűzni. Az magáért beszél.   Ilona Naszály...

KIK OLDHATJÁK MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT? MIKOR LESZ VÉGE A KIFOSZTÁSNAK?
KIK OLDHATJÁK MEG A DEVIZAKÁROSULTAK PROBLÉMÁJÁT? MIKOR LESZ VÉGE A KIFOSZTÁSNAK?

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! [good_old_share] Levél a meglátogatott kifosztóknak, valamint az érintett rendőrségeknek.   A népszerű „Patkány GO” véleménynyilvánító játék...

Close