AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!

AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!

AZ „ADÓSOK” TÖRTÉNETE-EZ A HELYZET MAGYARORSZÁGON!


[good_old_share]

Kerékgyártó Katalin – Így áll ma a helyzet Magyarországon.

 

Az, hogy most mi jár a fejemben, sajnos nem írhatom ide, mert örökös kizárást jelentene a fb-ról. (Egy jogvédő hölgy telefonált és mondta el a mai nap történéseit. )
Van egy idős házaspár, Diósjenőn laknak. A férfi nagyon beteg, utolsó hónapjait éli 🙁 Természetesen deviza károsultak. A végrehajtó H. Zoltán elárverezte a házukat. A Hiteles Harsona műsorvezetőjeként beszéltem az új tulajjal pár hete. Én akkor továbbítottam az érintettek kérését, hogy csak addig engedje őket a házukban lakni, amíg a bácsi él, mert ott szeretne meghalni. Csak pár hónapja van hátra, valószínűleg mire a téli moratórium lejár, már nem okoz "gondot" szegény. A hölgy pontosan tudta, hogy egy bank által kisemmizett idős házaspáré a ház, tudta, hogy lakott, tudta, hogy halálos beteg a férfi és mégis megvette és mégis az az akarata, hogy még most tél előtt kitegyék őket a házból. Csak, mint ember kérdezem, milyen ember az ilyen? Vagy lehet, hogy nem is az? AZ nem lehet, hogy mindketten emberek legyünk!

Rengeteg vh kifogás ment be a bíróságra, írtak a végrehajtónak.

Ma, ezen a csodás őszi napon néhány rendőr rájuk törte az ajtót és megkezdték a kilakoltatást. Az idős asszony annyira rosszul lett, hogy elvitték a mentők, a lányukat ( aki szintén a házban lakik) bilincsben vitték el a rendőrök. Egyelőre a halálos beteg férfi még bent van, de ugye őt végképp nem lesz nehéz eltávolítani.
Beszéltem a Törvényszéki titkársági irodával. Elmondtam, hogy áll a helyzet ma ott Diósjenőn. Pontosan tudták kiről, miről van szó. Megemlítettem, hogy ebből interjú, műsor, vagyis nyilvánosság lesz. A titkárságon a hölgy beszélt a bírónővel, akinél az ügy van. Ő azt üzente, hogy még vizsgálja az ügyet. Mondtam, h az nagyon jó, csak akiket vizsgál, azokra pont most törik rá az ajtót. Végül azt az ígéretet kaptam, hogy még ma délután, valószínűleg 14.00 óráig meglesz a végzés. A jogvédő hölgy ezt meg is telefonálta a végrehajtónak, aki nemes egyszerűséggel közölte, hogy őt ez nem nagyon érdekli. Az új vevők pedig végignézve a kilakoltatást szintén nem járultak hozzá, hogy megvárják a 14.00 órai végzést.

Így áll ma a helyzet Magyarországon. Diósjenőn.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A jogvédő hölgy most indul a helyszínre és megpróbál intézkedni, illetve megtudni mi lett az idős emberrel.

Vannak köztünk olyan lények, akik képesek megvenni a kifosztott, megrugdalt emberek otthonát, tudván, hogy ezzel a legrosszabbat teszik embertársaiknak, van olyan végrehajtó, akit egyáltalán nem zavarnak emberi érzések, mert valószínűleg neki nincs olyan, és vannak olyan rendőreink, akik egy ilyen parancsot teljesítenek. Hát, szép kilátások!

Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy valaki ennyire embertelen legyen és ez mind a három "szereplőre" igaz: vevő, végrehajtó, rendőr. Mindezt novemberben, 3 héttel a téli moratórium előtt.
Majd az új vevő boldogan beköltözik a házba és büszkén fogja mutogatni a szerzeményét? A végrehajtó pedig elégedetten csap a zsebére, hisz pénz áll a házhoz? A rendőreink pedig a jól végzett munka tudatában mennek haza az otthonukba a családjukhoz?

Él még ma Magyarországon EMBER??!! – Kerékgyártó Katalin.

[apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM