ANDY VAJNA (69) TÍZMILLIÓS ÖLTÖNYBEN VETTE EL TIMIT

ANDY VAJNA (69) TÍZMILLIÓS ÖLTÖNYBEN VETTE EL TIMIT.

Beverly Hills — Vajna Tímea (30) igazán nagyvilági életbe csöppent Andy Vajna mellett (69).

Az egyik Beverly Hills-i üzlet kirakatából most derült ki, az az öltöny, amelyet a producer viselt, amikor oltár elé vezette őt, egy kisebb lakás árába került.

Vajna a világ legdrágább férfiruhaüzletéből választotta az ünnepi viseletet, ahol egy-egy öltöny nagyjából 50 ezer dollárba, vagyis több mint tízmillió forintba kerül.

loading...

A képet, amelyből mindez kiderül, Tímea posztolta közösségi oldalán. Vajna felesége meglepve látta, hogy a Bijan kirakatában kitették őket a híres kuncsaftok közé. „Micsoda meglepetés! A mi képünk Obamáék mellett a Bijan kirakatában, a Rodeo Drive-on…" – írta angolul a fotó alá.

És valóban ott van az esküvői fotójuk az amerikai elnök és felesége képe mellett, Vladimir Putyiné alatt.


A Teheránban született tervező, a három éve halott Pakzad Bijan saját bevallása szerint 36 államfőt öltöztetett.

„Én vagyok a világ legdrágább ruhatervezője!" – mondta saját weboldalán egy videó­ban a luxus királyának hívott dizájner, akinek szalonjába csak bejelentkezés után lehet csengetni. Az 1976-ban nyílt palota-boltban olyan luxuscikkeket találhatunk, mint vikunyaszőrből készült kabátot 15 000 dollárért (3,2 millió forint), csincsilla ágytakarót 120 ezer dollárért (25,5 millió forint), de egy pár zoknit sem kapunk 10 ezer forintnál olcsóbban. A filmügyi kormánybiztos tudja, Hollywoodban nem mehet az ember akármiben egy-egy fontos eseményre. A hét végén feleségével a Golden Globe-díjátadón is ott voltak, Tímea a legkevésbé sem lógott ki a dúsgazdag világsztárok egyedi kreációkban pompázó sorából.

loading...

Kozma Rita stylist szerint nem kérdés, hogy világszínvonalú ruhát viselt, bár azt nehéz ránézésre megállapítani, ki tervezte.

– Timi aranyszálakkal átszőtt ekrüszínű ruhája letisztult eleganciáról árulkodik. Összességében nagyon jó választás, mert nem kirívó, nem divatdiktáló, de divatos és szexi. Visszafogott, ám a háta vadító. Ezzel a darabbal nem tudott mellényúlni, szinte belekötni sem lehet – jelentette ki a stylist, aki elárulta, a világmárkák tervezőinek egyedi darabjaiért jó pár millió forintnyi összeget kell fizetni, nem meglepő közöttük az 5-10 millió forintos estélyi sem.


Blikk-információ

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKROBBANTÁS - PÓKA LÁSZLÓ VÉLEMÉNYE (Nem adom a házamat mozgalom).
BANKROBBANTÁS – PÓKA LÁSZLÓ VÉLEMÉNYE (Nem adom a házamat mozgalom)

Tisztelt Navratil Attila! Többen kérdezték, hogy mi a véleményem a robbantásról. MA este fogjuk átbeszélni a Nem adom a házamat...

OSZTRÁK PRECEDENS HITEL ÜGYBEN-AVAGY A VIRTUÁLIS PÉNZ
OSZTRÁK PRECEDENS HITEL ÜGYBEN-AVAGY A VIRTUÁLIS PÉNZ

Osztrák precedens zajlik hitel ügyben Január 17-én, pénteken nézöként megyek arra a Graz-i bírósági tárgyalásra, ahol az ügyfél megtagadta a...

Close