ANDY VAJNA (69) TÍZMILLIÓS ÖLTÖNYBEN VETTE EL TIMIT

ANDY VAJNA (69) TÍZMILLIÓS ÖLTÖNYBEN VETTE EL TIMIT.

Beverly Hills — Vajna Tímea (30) igazán nagyvilági életbe csöppent Andy Vajna mellett (69).

Az egyik Beverly Hills-i üzlet kirakatából most derült ki, az az öltöny, amelyet a producer viselt, amikor oltár elé vezette őt, egy kisebb lakás árába került.

Vajna a világ legdrágább férfiruhaüzletéből választotta az ünnepi viseletet, ahol egy-egy öltöny nagyjából 50 ezer dollárba, vagyis több mint tízmillió forintba kerül.

A képet, amelyből mindez kiderül, Tímea posztolta közösségi oldalán. Vajna felesége meglepve látta, hogy a Bijan kirakatában kitették őket a híres kuncsaftok közé. „Micsoda meglepetés! A mi képünk Obamáék mellett a Bijan kirakatában, a Rodeo Drive-on…" – írta angolul a fotó alá.

És valóban ott van az esküvői fotójuk az amerikai elnök és felesége képe mellett, Vladimir Putyiné alatt.


A Teheránban született tervező, a három éve halott Pakzad Bijan saját bevallása szerint 36 államfőt öltöztetett.

„Én vagyok a világ legdrágább ruhatervezője!" – mondta saját weboldalán egy videó­ban a luxus királyának hívott dizájner, akinek szalonjába csak bejelentkezés után lehet csengetni. Az 1976-ban nyílt palota-boltban olyan luxuscikkeket találhatunk, mint vikunyaszőrből készült kabátot 15 000 dollárért (3,2 millió forint), csincsilla ágytakarót 120 ezer dollárért (25,5 millió forint), de egy pár zoknit sem kapunk 10 ezer forintnál olcsóbban. A filmügyi kormánybiztos tudja, Hollywoodban nem mehet az ember akármiben egy-egy fontos eseményre. A hét végén feleségével a Golden Globe-díjátadón is ott voltak, Tímea a legkevésbé sem lógott ki a dúsgazdag világsztárok egyedi kreációkban pompázó sorából.

Kozma Rita stylist szerint nem kérdés, hogy világszínvonalú ruhát viselt, bár azt nehéz ránézésre megállapítani, ki tervezte.

– Timi aranyszálakkal átszőtt ekrüszínű ruhája letisztult eleganciáról árulkodik. Összességében nagyon jó választás, mert nem kirívó, nem divatdiktáló, de divatos és szexi. Visszafogott, ám a háta vadító. Ezzel a darabbal nem tudott mellényúlni, szinte belekötni sem lehet – jelentette ki a stylist, aki elárulta, a világmárkák tervezőinek egyedi darabjaiért jó pár millió forintnyi összeget kell fizetni, nem meglepő közöttük az 5-10 millió forintos estélyi sem.


Blikk-információ

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM