A villámcsődület (flash mob) KÖVÉR LÁSZLÓ “HÁZELNÖK” háza előtt

Ma olyat tettünk, ami hatalmas felfordulást és riadalmat keltett Szigetszentmiklóson, egy magas rangú rendőrt a fürdőkádjából ugrasztottak - hadd szokja! ... lesz mit megszoknia

Az MMO (Mozdulj Magyarország Összefogás) Facebook bejegyzése

"Ma olyat tettünk, ami hatalmas felfordulást és riadalmat keltett Szigetszentmiklóson, egy magas rangú rendőrt a fürdőkádjából ugrasztottak – hadd szokja! … lesz mit megszoknia. cheeky  

Egy nyilvános helyen, Szigetszentmiklós, Nyár utca 23. szám előtt hirtelen létrehozott, egy eddig meg nem szokott – flash mob – villámtüntetést tartottunk. 

Ez a ház KÖVÉR LÁSZLÓ HÁZELNÖK HÁZA! A villámtüntetés hatalmas felháborodást keltett A HATALMASKODÓK KÖZÖTT, az öt autóval kiérkező 10 rendőr nem tudott mit kezdeni a helyzettel, elkezdődtek az igazoltatások, a személyi adatok összeírása, majd némi tanakodás után nem volt mit tenni, elengedtek bennünket, előállítás nem volt, de az ötletgazdát feljelentették! NOSZA, IRÁNY BRÜSSZEL! NEM HAGYJUK MAGUNKAT!


  

Információink szerint a villámcsődület ötletgazdáját, P. Lacit, jelenleg is faggatják, mivel rengeteg kellemetlenséget okoztunk a NAGY EMBEREKNEK, pláne, hogy egy védett személy háza előtt történt SZABAD VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁS. A villámcsődület – mint ahogy a neve is utal rá -, hirtelen ötlettől vezérelve indult. A kigondoló elindult, és körülbelül húszan csatlakoztunk ehhez a nem mindennapi megmozduláshoz. 

 

Nem ez lesz az első, és nem is az utolsó ilyen villámtüntetés! RETTEGJETEK! Nem tudhatja egyetlen egy korrupt, hazaáruló rabló sem, mikor járatjuk le saját környezete előtt. 

MEGSZELLŐZTETJÜK EZT A TRÁGYADOMBOT, SZAGOLJÁTOK – A TI SZAROTOK – ÉS OKULJATOK! 

A KORRUPT ÁLLAMHATALOMNAK/PÉNZHATALOMNAK MENNIE KELL! NEM ADJUK A FÖLDJEINKET, NEM ADJUK A HÁZAINKAT, NEM ADJUK A HAZÁNKAT, NEM HAGYJUK HOGY KIFOSSZANAK BENNÜNKET! A HATALOM A NÉPÉ, NEM EGY-KÉT FELKAPASZKODOTT, GŐGÖS, HATALMASKODÓ SZARHÁZIÉ. HA PEDIG NEM TETSZIK, EL LEHET HÚZNI…"

Mozdulj Magyarország Összefogás – MMO    FACEBOOK

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM