A villámcsődület (flash mob) KÖVÉR LÁSZLÓ “HÁZELNÖK” háza előtt

loading...

Az MMO (Mozdulj Magyarország Összefogás) Facebook bejegyzése

"Ma olyat tettünk, ami hatalmas felfordulást és riadalmat keltett Szigetszentmiklóson, egy magas rangú rendőrt a fürdőkádjából ugrasztottak – hadd szokja! … lesz mit megszoknia. cheeky  

Egy nyilvános helyen, Szigetszentmiklós, Nyár utca 23. szám előtt hirtelen létrehozott, egy eddig meg nem szokott – flash mob – villámtüntetést tartottunk. 

Ez a ház KÖVÉR LÁSZLÓ HÁZELNÖK HÁZA! A villámtüntetés hatalmas felháborodást keltett A HATALMASKODÓK KÖZÖTT, az öt autóval kiérkező 10 rendőr nem tudott mit kezdeni a helyzettel, elkezdődtek az igazoltatások, a személyi adatok összeírása, majd némi tanakodás után nem volt mit tenni, elengedtek bennünket, előállítás nem volt, de az ötletgazdát feljelentették! NOSZA, IRÁNY BRÜSSZEL! NEM HAGYJUK MAGUNKAT!


loading...

  

Információink szerint a villámcsődület ötletgazdáját, P. Lacit, jelenleg is faggatják, mivel rengeteg kellemetlenséget okoztunk a NAGY EMBEREKNEK, pláne, hogy egy védett személy háza előtt történt SZABAD VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁS. A villámcsődület – mint ahogy a neve is utal rá -, hirtelen ötlettől vezérelve indult. A kigondoló elindult, és körülbelül húszan csatlakoztunk ehhez a nem mindennapi megmozduláshoz. 

 

Nem ez lesz az első, és nem is az utolsó ilyen villámtüntetés! RETTEGJETEK! Nem tudhatja egyetlen egy korrupt, hazaáruló rabló sem, mikor járatjuk le saját környezete előtt. 

MEGSZELLŐZTETJÜK EZT A TRÁGYADOMBOT, SZAGOLJÁTOK – A TI SZAROTOK – ÉS OKULJATOK! 

A KORRUPT ÁLLAMHATALOMNAK/PÉNZHATALOMNAK MENNIE KELL! NEM ADJUK A FÖLDJEINKET, NEM ADJUK A HÁZAINKAT, NEM ADJUK A HAZÁNKAT, NEM HAGYJUK HOGY KIFOSSZANAK BENNÜNKET! A HATALOM A NÉPÉ, NEM EGY-KÉT FELKAPASZKODOTT, GŐGÖS, HATALMASKODÓ SZARHÁZIÉ. HA PEDIG NEM TETSZIK, EL LEHET HÚZNI…"

Mozdulj Magyarország Összefogás – MMO    FACEBOOK

Szólj hozzá

Hozzászólás