A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA

A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA.

A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA

Póka László: Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


[cn-social-icon]
Két videó a devizakárosultak demonstrációjáról.
 
Póka László – Egy olyan megmozdulás volt, ahol nagyon sok károsultnak volt bátorsága felemelni a szavát. Olyan emberek, akik először voltak tüntetésen és rutinos utcai harcosok együtt vállaltak be polgári engedetlenségi akciót.

Különösen nagy jelentősége van annak, hogy végre látnia kell a hatalomnak, hogy az emberek rájöttek, hogy a bankárok és a politikusok összejátszanak.
 

Együtt tettük emlékezetessé ezt a napot. A szervezők a Radikális Bankellenes csoport, és a Nem adom a házamat mozgalom aktív tagjai azokkal az emberekkel, akik hatalmas bátorságról, és fegyelmezettségről tettek tanúságot.

Mi, akik régóta az utcán vagyunk, tudjuk, hogy ahhoz nagy bátorság kell, hogy mikrofont ragadj, és elmond az üzenetedet a hatalomnak.
Gratulálok, és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, hozzájárult ahhoz, hogy a nap sikeres legyen, felszólalt, és fegyelmezetten közreműködött abban, hogy a rendezvény célját, békás formáját megzavaró provokációkat közösen leszereljük.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.


 
Hamarosan egy új megmozdulást szervezünk, ahol hasonló formában aktaív nyomásgyakorlással, fogjuk kimutatni, hogy itt már a kártérítés az egyetlen elfogadható megoldási forma. – Póka László

A Nemzeti Civil Kontroll is gratulál a demonstráció minden részvevőjének! 

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM