A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA

A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA.
loading...

A DEVIZAKÁROSULT DEMONSTRÁCIÓ ÖSSZEFOGLALÓJA

Póka László: Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


[cn-social-icon]
Két videó a devizakárosultak demonstrációjáról.
 
Póka László – Egy olyan megmozdulás volt, ahol nagyon sok károsultnak volt bátorsága felemelni a szavát. Olyan emberek, akik először voltak tüntetésen és rutinos utcai harcosok együtt vállaltak be polgári engedetlenségi akciót.

Különösen nagy jelentősége van annak, hogy végre látnia kell a hatalomnak, hogy az emberek rájöttek, hogy a bankárok és a politikusok összejátszanak.
 

Együtt tettük emlékezetessé ezt a napot. A szervezők a Radikális Bankellenes csoport, és a Nem adom a házamat mozgalom aktív tagjai azokkal az emberekkel, akik hatalmas bátorságról, és fegyelmezettségről tettek tanúságot.

Mi, akik régóta az utcán vagyunk, tudjuk, hogy ahhoz nagy bátorság kell, hogy mikrofont ragadj, és elmond az üzenetedet a hatalomnak.
Gratulálok, és köszönöm mindenkinek, aki részt vett a szervezésben, hozzájárult ahhoz, hogy a nap sikeres legyen, felszólalt, és fegyelmezetten közreműködött abban, hogy a rendezvény célját, békás formáját megzavaró provokációkat közösen leszereljük.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.


 
Hamarosan egy új megmozdulást szervezünk, ahol hasonló formában aktaív nyomásgyakorlással, fogjuk kimutatni, hogy itt már a kártérítés az egyetlen elfogadható megoldási forma. – Póka László

loading...

A Nemzeti Civil Kontroll is gratulál a demonstráció minden részvevőjének! 

FORINTOSÍTÁS - ELÉGEDETT VAGY A VISSZAJÁRÓ ÖSSZEGGEL?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]
Read previous post:
A BANKOK A DEVIZAKÁROSULT CSALÁDOKAT KIVÉGEZTÉK.
A BANKOK A DEVIZAKÁROSULT CSALÁDOKAT KIVÉGEZTÉK

A BANKOK A DEVIZAKÁROSULT CSALÁDOKAT KIVÉGEZTÉK 2015.05.07. Falus Zsolt Ferenc [cn-social-icon] Devizakárosultak csoportja tüntetett Budapest belvárosában, miután megérkeztek az első "devizahiteles" banki...

DR. LÉHMANN - A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETÉS MARGÓJÁRA.
DR. LÉHMANN – A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETÉS MARGÓJÁRA

DR. LÉHMANN - A DEVIZAKÁROSULT TÜNTETÉS MARGÓJÁRA [cn-social-icon] Tegnapi napon természetesen vártam a híreket a Széchenyi téri  devizaadós tüntetésről és...

Close