A DEVIZAHITELESEK IGAZI ÁTVERÉSE A FORINTOSÍTÁS!

A DEVIZAHITELESEK IGAZI ÁTVERÉSE A FORINTOSÍTÁS! (nem a felvételkori árfolyamon)

 

MAGYARORSZÁG ÉBRESZTŐ!!! – Nagy Éva


– Felvett összeg: 10 millió Ft
– Visszafizetett összeg: 6 millió Ft
– Jogos tartozás lenne: 4 millió Ft
– Nyilvántartott banki tartozás: 15 millió Ft, ennek kb harmadáért veszi át a fair bank a portfóliót,pl. 6 millióért.
– Adós átszámított tartozása:(Jóváírásokkal csökkentett összeg,
ami egyenlő a forintosítással): 13 millió Ft, ami 3 millióval több a felvettnél, miközben 6 millió már törlesztésre került.

Összefoglalva: 
1. A hitelt nyújtó bank haszna: 6 milliós eddigi törlesztés+ 6 milliós eladási ár (a fair banknak), összesen nyer 12 millió Ft-ot. És még bónuszként büntetlenül távozhat.
2. Fair bank startol az adóstól követelt 13 millióval (nyilvántart 6 milliót, haszon 7 millió startból.)
Az adós meg kamatokkal fizet neki 10 év alatt 26 milliót, amiből kiadása volt 7 millió, tehát a fair bank haszna a következő 10 évben összesen: 19 millió Ft
Az adós terhe összesen: eddig kifizetett 6 millió,a régi banknak és a jövőben fizet még 19 milliót,az új banknak az összesen 25 millió!!!!
Ez az igazi nagy üzlet! A fair-bank-mutyi, adósmentésnek álcázva!!!! – Nagy Éva

Nemzeti Civil Kontroll, idézet 2010-ből! (mi szóltunk…) : Több mint húsz éve megindult hazánk újkori gyarmatosítása, melyben az előretolt helyőrségek szerepét többek között a média, a betelepülő bankok, valamint a multinacionális cégek látták el.

A globális nagytőke a politikusaink túlnyomó többsége és médiafölénye segítségével folyamatosan hazug és hamis ígéreteket és üzeneteket küldött a magyar társadalom felé, melyekkel nagyrészt elhitette, hogy az alapvető nemzeti és erkölcsi értékekkel szemben a pénz és profitközpontú szemlélet általános bevezetése, térnyerése és elfogadtatása az üdvözítő és egyetlen járható út.

A napjainkra kialakult gazdasági és erkölcsi fertőben egyes politikusaink a saját maguk által hozott törvények védelmét élvezve szabadon fosztogatják és teszik tönkre országunkat, illetve a hazai vállalkozásokkal szemben magas kedvezményeket biztosítanak a multinacionális nagytőke számára. Ennek is köszönhető, hogy a hazánkban működő idegentőkés külföldi tulajdonú cégszektor szereplői szinte „szivattyúval” pumpálják ki országunkból az itt megtermelt profitot, miközben hazánkban munkahelyek szűnnek meg, hitelek dőlnek be, emberek fagynak meg, családok kerülnek az utcára és a jövőképpel nem rendelkező Magyarság lassan, de biztosan kezd beleroppanni a nagytőke szorításába.

A kialakult káoszban a köz és jogbiztonság szinte megszűnt, a bűnözés virágzik, és az etnikai feszültségek napról napra erősödnek.

Mivel a politikusok, döntéshozók nagy része a korábbi árulásaik következményeként mára már képtelen megvédeni a Magyar Nép korábban garantált alkotmányos alapjogait és érdekeit a multinacionális tőkével szemben, ezért inkább törvényekben, rendeletekben szabályozva csorbítja azokat,  és így igazítja a kialakult helyzethez.

Ezekkel a lépésekkel, e politikusok és döntéshozók napról napra közelebb taszítják a nemzetet ahhoz a gazdasági és erkölcsi szakadékhoz, ahonnan már nincs visszaút!

Szólj hozzá

Hozzászólás