A “DEVIZA”-KÁROSULTAKNAK JÓ LESZ AZ ÚJABB KÉTHARMAD?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK JÓ LESZ AZ ÚJABB KÉTHARMAD?

A "DEVIZA"-KÁROSULTAKNAK JÓ LESZ AZ ÚJABB FIDESZ-KDNP KÉTHARMAD?


[good_old_share]

Egy olvasónk küldte az alábbi bejegyzést:

 

Ti küldtétek – Terenyei Károly. Gratulálok az összes magyarnak akikben ekkora gyűlölet van a magyarok iránt !!

Nem azt szavaztátok meg, hogy ne jöjjön ide 1 300 migráns, hanem azt hogy 900 000 magyar családot az utcára tegyenek a végrehajtók!!

Hogyan tudtok ilyen gyűlölettel a szívetekben élni, és még azt mondani, hogy magyarok vagytok??? Eszetekbe sem jut, az a sok százezer kisgyerek aki az utcára kerül??Az a rengeteg kisgyerek, akiket el fognak venni a szüleiktől, mert ugye az utcán nem nevelhetik őket?? Hogyan gyűlölhetitek ennyire a magyarokat, hogy képesek voltatok ezt tenni?? Gratulálok azoknak a deviza hiteleseknek is , akik jobban félnek az 1 300 migránstól, mint a végrehajtótól!! Gyalázat, ami itt folyik!!! – Terenyei Károly.

Van aki kételkedik a választás tisztaságában: Károly, nem a választók a hibásak, hidd el! Soha nem volt még ekkora rendőrségi mozgósítás a választások alkalmával! Rohadtul bűzlik itt a végeredmény!

A válasz: Akkor meg az ellenzéki vezetőknek nem letargíába kellene esni, meg lemondaniuk, hanem követeljenek vizsgálatott, szavazat újra számolást, mert itt nagyon nagy a baj.

Neked mi a véleményed?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM