A BANKI IRATTÁRAK TITKAI

loading...

A BANKI IRATTÁRAK TITKAI


Email

Korcsog Éva – Sokan ( még az állítólagos érdekünket védők ) nem értik Zsolt miért forszírozza az adatkezelés irataiba a betekintést.

 

Az ok az, mint Zsolt már a HÍR TV-ben elmondta, hogy ez az összes bank vonatkozásában törvénytelen és igazolja azt, hogy minden hitelügylet mögött különböző fedezeti biztosítások vannak.

Ezek jó része az MNB-hez köthetők. Ma már ez sincs sok banknál, így viszont a hitelek fedezetlenek. Ilyen nem fordulhatna elő. A fedezetnyújtó nem állhatna el a fedezetnyújtástól, kivéve ha a szerződés érvénytelen.
Erre jöttek rá egyes fedezetnyújtók és hátráltak ki. Ezért sürgős most a bankoknak meglépniük azt, hogy az ügyfelekkel elismertessék szerződésük érvényességét, ennek hiányában a követeléskezelőnek szarért, hugyért kell eladniuk a banki hiteleket. – Korcsog Éva.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE
Email

Szólj hozzá

Hozzászólás