Te szabadnak születtél? A bank szerint nem.

Te szabadnak születtél? A bank szerint nem.

Te szabadnak születtél? A bank szerint nem.

Mi mind szabadulni akarunk a kényszer fogságából!!! Túl sok a teher, túl kevés az élettér!!! Pedig szabadnak születtünk!!!


 

Tudom, hogy érzed, de ha már nem érzed, akkor gondolj kicsit vissza a fiatal korodra! Emlékezz! Miként képzelted el az életed? Biztos nem úgy, hogy robotolsz éjt nappalá téve, és a fizetésedből csak egy modern rabszolgabeli életre futja.



Vagy neked elég az a pár ellopott óra a robottól? És az is csak módjával, spórolósan?

És ha azt mondom, nem ennyi jár, akkor erről mi a véleményed?

Mert nem ennyi jár. Csak ehhez fel kell nőni. Ehhez emberé kell válni, hogy élni tudj és nem visszaélni vele.

Nem az a baj, hogy a szomszédnak nagyobb az autója, szebb ruhákban jár és úgy néz ki, hogy jobban él mint te. Az semmi!! Az a baj, hogy azzal foglalkozol, az helyett, hogy magaddal, a családoddal és a lehetőségeiddel foglalkoznál

Hidd el, jóval több jó van a Földön, mint gondolnád. Csak azt akarom mondani, hogy van bőségesen, mindenkinek jut, több mint elég. De mint írtam, ehhez emberé kell válni!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

És tenni, amit nem tud helyetted más! Tenni!!!

Ne kérdezd, hogy mit. Vagy. Tudod mit: kérdezd! És tudod mit? „Istenuccse” segítek.

Gondolkodok veled, elmondom, amit én látok! Neked csak bíznod kell. Magadban elsősorban! A többi jön magától!!! Komáromi Olga.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM