VÉDETT BANKOK MAGYARORSZÁGON.

VÉDETT BANKOK MAGYARORSZÁGON.

VÉDETT BANKOK MAGYARORSZÁGON.

[good_old_share]


FIGYELEM! Egy fontos kérdés az oldal alján! OSZD MEG, ADD TOVÁBB!

 

Az MSZP érsekvadkerti oldalán jelent meg az alábbi kép. (Oldal alján)

 

Valóban hihetetlen, hogy „független” hazánk 2018-ban ott tart, hogy a külföldi érdekeltségű bankok megállapodnak egy „demokratikus jogállam” aktuális miniszterelnökével arról, hogy például egy Magyar „..törvény végrehajtását úgy kell biztosítani, hogy a bankszektorban elkerülendőek legyenek az árfolyamkockázathoz kapcsolódó további költségek..”

Mi ez, ha nem nemzetbiztonsági kockázat?



Vagy például ennek a megállapodásnak az egyik pontja megtiltja a Magyar kormánynak, hogy kilakoltatási moratóriummal védje saját állampolgárait!

Így hangzik a „C” pont egy részlete: "a jövőbeni zálogjog érvényesítések (a szerk. megj.: ingatlanárverések) és kilakoltatások további korlátozásától tartózkodni kell.."

Ezt a következő pontban meg is magyarázza a paktum: „Jelzés a piacnak és a közvéleménynek, hogy a banki ügyfelek magáncsődjére és visszamenőleges hatályú felmondási jogaikra vonatkozóan nem kerül új törvény, vagy jogszabály elrendelésre a Magyar Bankszövetséggel való megfelelő konzultáció és annak támogatása nélkül.”

Tehát, ha a külföldi bankokat koordináló Bankszövetség nem ad engedélyt Magyarország aktuális kormányának, akkor a kormány nem vezeti be hazánkban a kilakoltatási moratóriumot. Szabadon dobhatják a magyar családokat az utcára! Ez igen!

Ez a paktum egy tisztességes ember számára annyi képtelenséget tartalmaz, hogy joggal mondhatja azt bárki, hogy ez CSAK EGY KAMU!

Ilyen nincs! Ez nem létezik! Ez csak egy álhír!



Mi is azt gondoltuk. Ugyanis józanésszel is belátható, ha a dokumentum valóban létezik, és az abban foglaltakat betartja a kormány, (márpedig eddig betartotta) akkor bizony azt jelenti, hogy egy demokratikus jogállam kétharmaddal kormányzó kormánya –a paktum alapján – nem független, elsősorban a pénzvilággal megkötött paktum köti őt, akár saját állampolgárai kárára is!

Valódi lehet ez a paktum?

 

A paktum megtalálható a Magyar Kormány hivatalos honlapján, angol nyelven!

Tudni kell, hogy a Hiteles Mozgalom vezetője levélben kérte az illetékeseket, hogy (mivel a Magyar Kormány a Magyarok kormánya, és mivel a honlap elsősorban Magyar nyelven a Magyaroknak szól), ezért fordítsák le a mi nyelvünkre.

loading…


Ezt a kormányzat részéről megtagadták. De azért most (még) elérhető angol nyelven. IDE KATTINTVA megtalálod. A Hiteles Mozgalom által pedig magyarra fordítva itt találod megFüggelék 1 – EBRD – Kormány kötelezettségvállalási nyilatkozat – 2015

Mi ez, ha nem nemzetbiztonsági kockázat?

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

FIGYELEM! A videó után a cikk folytatódik!



Azért van itt egy nagyon lényeges kérdés, amely felmerült! Emlékezzünk csak, hogy mit is mondott 2006-ban Gyurcsány Ferenc: „Hazudtunk, reggel, délben, meg este”. Mi is lett annak a következménye??

És most a kérdés: Ha Gyurcsányról derült volna ki, hogy ilyen paktumot kötött a pénzvilággal, akkor azok, akik 2006-ban jogosan felháborodtak, most 2018-ban mit csinálnak???

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM